2013-04-26 02:48:04
Φωτογραφία για Με τις μαγειρικές εκπομπές τα έβαλε ο Παρλιάρος
Σαν μανιτάρια έχουν ξεπηδήσει οι εκπομπές μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση και ο Στ. Παρλιάρος δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν είναι καθόλου fan τους.

«Η τηλεόραση έχει γεμίσει παρά πολύ μαγειρική. Ίσως όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Ξαφνικά ξεκίνησε ένα τουρκικό σήριαλ που πήγε καλά και γέμισε όλη η τηλεόραση τουρκικό σήριαλ , παλιά είχαμε τα βραζιλιάνικα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εκπομπές μαγειρικής. Γίνανε πέντε και γέμισε η τηλεόραση με εκπομπές μαγειρικής. Δεν είναι κακό θα περάσει κι αυτό», είπε.

Πάντως τη δική του εκπομπή δεν την βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τις άλλες, αφού ασχολείται με την… ζαχαροπλαστική.

«Η δική μου εκπομπή ασχολείται με το γλυκό για αυτό κι ίσως έμεινε και είναι η μονή εκπομπή με γλυκό, αυτούσια ζαχαροπλαστική. Γι’ αυτό κρατάει. Αν δεν κρατούσε θα είχα φύγει», τόνισε.

Ο Στέλιος Παρλιάρος δε διστάζει επίσης να πει ότι δε θα πήγαινε ποτέ ως κριτής σε κάποιο reality μαγειρικής.


«Το έχω πει ότι δε θα πήγαινα κριτής σε reality μαγειρικής. Θα έκανα αυτή την εκπομπή που κάνω. Θα την καλυτέρευα. ή με άλλο concept, γιατί έχω δηλώσει πως είμαι ζαχαροπλάστης και δεν είμαι παρουσιαστής ούτε κάνω show», τόνισε.

Μάλιστα ρίχνει και τα καρφιά του για τους νέους τηλεμάγειρες που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη στην τηλεόραση.

«Αυτό το επάγγελμα το κάνω τριάντα χρόνια . Η τηλεόραση πρόεκυψε τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν είναι η ζαχαροπλαστική ούτε η μαγειρική τηλεοπτική εικόνα, είναι σκληρή δουλειά. Εγώ για να φτάσω στη τηλεόραση, για να το κάνω σωστά, έφαγα περίπου 28 χρόνια», είπε.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ