2013-04-25 18:49:21
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ... ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!
Ο Ζιοβάνι έπαιξε το μεσημέρι της Πέμπτης σε φιλανθρωπικό αγώνα και μίλησε για τον Ολυμπιακό, ενώ απόψε στον Πειραιά στις 7 μ.μ. θα γίνει η τελευταία παρουσίασή του.

Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος σταρ, που... μάγεψε και πάλι στο γήπεδο με τον κόσμο να τον αποθεώνει, τόνισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι, είναι να βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Πολλές φορές τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά ο Ολυμπιακός είναι και πρέπει πάντα να είναι πάνω από όλα».

Το παιχνίδι που έγινε ήταν ανάμεσα στους Φίλους του Ζιοβάνι (με αρκετούς παλαίμαχους άσους να λαμβάνουν μέρος) και σε ομάδα του Αιγάλεω.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης της οποίας τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ο Ζιοβάνι που χειροκροτήθηκε θερμά για ακόμα μία φορά τιμήθηκε από το Αιγάλεω. Στην ομάδα του Ζιοβάνι αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Πουρσανίδης, Μαρτσέλο, Μάντζιος, Τζόρτζεβιτς, Βαμβακούλας, Νινιάδης, Λουτσιάνο, Πατσατζόγλου και Γλύκας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα έχει μία τελευταία παρουσίαση του βιβλίου του το απόγευμα σε κατάστημα Glou/Robe Di Kappa στον Πειραιά (Τσαμαδού 30).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ