2013-04-25 18:47:15
Φωτογραφία για Πέταξαν χειροβομβίδα στο κέντρο του Ηρακλείου!
Στο πόδι σηκώθηκαν χτες οι περίοικοι της οδού Χρυσοστόμου από μια εκκωφαντική έκρηξη που σημειώθηκε... στις 2 τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα σε υπό κατασκευή κατάστημα που προετοιμάζεται για να στεγαστεί κρεοπωλείο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε δυο σπίτια αλλά και σε τέσσερα οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της έκρηξης. Την υπόθεση διερευνούν οι αρχές που εξετάζουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακείμενου καταστήματος το οποίο φαίνεται πως καταγράφει τις κινήσεις των αγνώστων.

Όπως αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο:

Σήμερα 25.04.2013, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, άγνωστοι δράστες, πυροδότησαν και εκτόξευσαν μια χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, σε υπό κατασκευή κατάστημα ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, η οποία εξερράγη εξωτερικά του καταστήματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κατάστημα και σε παρακείμενα τέσσερα (4) σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ