2013-04-24 22:10:34
Φωτογραφία για ΓΚΡΜΠΙΤΣ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ...
Δύσκολη βλέπει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Πέταρ Γκρμπιτς Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στην ΟΦΚ Μπέογκραντ, όμως στο τέλος της σεζόν θα ανήκει και πάλι στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του. Για αυτή την προοπτική μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, κάνοντας την ευχή να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, αλλιώς θεωρεί προτιμότερο να πουληθεί.

«Δεν ήξερα ότι η κίτρινη κάρτα που είχα πάρει στο πρώτο ματς θα με εμπόδιζε να παίξω στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Βοϊβοντίνα», είπε αρχικά στη συνέντευξή του o Γκρμπιτς στην «Pobjeda» και συνέχισε να αναφέρεται στον ημιτελικό:

«Το πρόβλημα είναι ότι και κανείς από τον σύλλογο δεν με είχε ενημερώσει να προσέχω, οπότε έχασα το δικαίωμα να παίξω στη ρεβάνς, όπου θα τα δίναμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό».

Η ατυχία του Γκρμπιτς είναι ότι σε εκείνο το ματς στο Βελιγράδι, που έληξε με 1-1 και πέρασε η Βοϊβοντίνα, στα επίσημα του γηπέδου ήταν ο προπονητής της Εθνικής Μαυροβουνίου: «Κρίμα… Ωστόσο, εγώ συνεχίζω την προσπάθεια και εφόσον με καλέσει στην Εθνική θα είναι μεγάλη τιμή για μένα».


Βεβαίως, εκείνο που απασχολεί τον 24χρονο παίκτη έχει να κάνει με το μέλλον του. «Είχα ξεχάσει πώς είναι να παίζεις ποδόσφαιρο μέχρι που πήγα στην ΟΦΚ. Πέρυσι ήταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου. Ξεκίνησε ιδανικά με το συμβόλαιο που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, όμως μετά από αυτό έμεινα στην αφάνεια. Με έδωσαν ως δανεικό, αλλά είχα ξεφύγει από τον στόχο μου», δήλωσε ο Γκρμπιτς και συμπλήρωσε:

«Στην ΟΦΚ ξαναβρέθηκα στο προσκήνιο. Είμαι χαρούμενος που έκανα αυτή την επιλογή. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, αλλά μόνο αν μου δώσουν ευκαιρίες να δείξω την αξία μου. Αλλιώς καλύτερα να βρεθεί κάποια ομάδα να κάνει μια καλή προσφορά για να φύγω. Δεν θέλω να παίζω δανεικός, αλλιώς ας με παραχωρήσουν σε κάποιον σύλλογο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ