2013-04-23 21:00:13
Φωτογραφία για ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ... «ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το φετινό τίτλο στην Α1 βόλεϊ των ανδρών κόντρα σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο, όπως ο Παμβοχαϊκός, ο οποίος εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους ερυθρόλευκους, χαρακτηρίζοντάς τους δίκαιους πρωταθλητές, ενώ για τους δυο φιναλίστ των τελικών ανέφερε πως πρόκειται για ομάδες που κράτησαν ψηλά τη «σημαία» του αθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός συγχαίρει τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League της σεζόν 2012-13. Οι φετινοί τελικοί ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ‘διαφήμισαν’ το ελληνικό βόλεϊ, είχαν ποιότητα, εξαιρετικό κλίμα, κράτησαν ψηλά τη ‘σημαία’ του αθλήματος σε δύσκολους καιρούς. Ο Παμβοχαϊκός έκανε την προσπάθειά του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση το ΔΣ του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός».


Επίσης, με επιστολή του, ο Δήμαρχος Βέλους-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, συγχαίρει την ομάδα της περιοχής για τη συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, κ.κ. της διοίκησης και αγαπητοί αθλητές.

Μέσω αυτής της επιστολής, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών, στο ΔΣ του συλλόγου, στους προπονητές και σε όλους όσους βοήθησαν τη μεγάλη αυτή αθλητική οικογένεια του Παμβοχαϊκού και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η υπομονή, η επιμονή, οι κόποι και οι θυσίες πάντα ανταμείβονται. Η επιτυχία σας αποτελεί φάρο και έμπνευση για τη νεολαία του Δήμου μας και παράδειγμα προς μίμηση για πολλά αθλητικά σωματεία, που παλεύουν δεκαετίες για την επίτευξη τέτοιων στόχων.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στο European Volleyball League, όντας βέβαιος πως η ποιότητα της ομάδας και η σοβαρότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτή, αποτελούν εγγύηση για νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ