2013-04-23 12:33:05
Φωτογραφία για Έτσι αποδεικνύει την αγάπη της η Amber Rose
Πώς αποδεικνύεις στον πατέρα του παιδιού σου ότι τον αγαπάς πραγματικά; "Χτυπώντας" ένα τεράστιο τατουάζ με το πρόσωπό του στο σώμα σου Τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε η Amber Rose και ξάπλωσε στο κρεβάτι του πόνου. Η γενναία και κυρίως... μόνιμη δήλωσή της αφορά στον αρραβωνιαστικό και πατέρα του παιδιού της Wiz Khalifa, το πρόσωπο του οποίου θα κοσμεί πλέον το αριστερό της μπράτσο.

Η Amber, που είναι fan των τατουάζ όσο και των social media ανέβασε τη φωτογραφία με το τατουάζ του αγαπημένου της στο Instagram.

Ωστόσο, αυτό που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το νέο της τατουάζ, είναι ότι ο τραγουδιστής του "Black and Yellow" φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας λόγω της μαστούρας του...

Το 29χρονο μοντέλο είναι ζευγάρι με τον Khalifa από τις αρχές του 2011 και τον περασμένο Φεβρουάριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Sebastian Taylor Thomaz.

... Έτσι, για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Amber Rose ήταν το κορίτσι του Kanye West μέχρι τον Αύγουστο του 2010 και είχε ισχυριστεί ότι ο λόγος που χώρισε με τον διάσημο ράπερ ήταν... η Kim Kardashian!
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ