2013-04-22 01:41:03
Φωτογραφία για Μια διαφορετική άποψη αναγνώστη για τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών
Τόσον καιρό διαβάζω και ακούω πάμπολλα περί πολεμικών αποζημιώσεων που οφείλει ή όχι η Γερμανία στην Ελλάδα. Συζητήσεις επί συζητήσεων και ρεσιτάλ δηλώσεων και από τις δύο χωρες, με διαφοροποιήσεις στην οπτική γωνία ανά πολιτικό κόμμα, Γερμανικό ή Ελληνικό.

Η απορία μου , που σιγά σιγά μετατρέπεται σε αγανάκτηση , είναι η εξής: Γιατί κανένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ Έλληνας δεν βγήκε να πει με περηφάνεια (που μάλλον έχουμε ξεχάσει την λέξη...) ότι "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τις αποζημιώσεις σας κύριοι. "

Σε όσο δυσμενή οικονομικά θέση και αν είναι η πατρίδα μας, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ξεπλύνετε τις θυριωδίες, το μίσος, την βαναυσότητα και την βιαιώτητα σας.

Χαίρομαι περίτρανα που η Ελλάδα δεν αποζημιώθηκε για ότι έγινε εδώ από τους Γερμανούς, και όυτε ποτέ θέλω να αποζημιωθεί. Οι ψυχρές δολοφονίες αμάχων , γέρων , γυναικών και παιδιών(βρεφών σε πολλες περιπτώσεις) πολύ απλά δεν πληρώνεται με χρήματα. Πολλοί θα βιαστούν να πουν ότι χρειαζόμαστε τα χρήματα , ειδικά τωρα και ότι αυτή δεν είναι ώριμη τοποθέτηση του θέματος.

Η Ελλάδα κύριοι, δεν χρειάζεται ούτε χρήματα, ούτε άλλη ωριμότητα, ούτε και εσάς.

Εν ολίγης, αν και η φωνή ενός είναι πολύ λίγη, εγώ θα βρωντοφωνάξω: "Γερμαναράδες, τις αποζημιώσεις σας,δεν τις θέλουμε. Να τις βάλετε εκεί που ξέρετε!"

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ