2013-04-22 01:20:14
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΗΣ : ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Να φανεί αντάξιος στην ιστορία και την κουλτούρα του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως τόνισε μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο με ένα όμορφο γκολ απέναντι στους ερυθρόλευκους και καλή εμφάνιση. Μετά το τέλος, μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αρχικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, σχολίασε: «Το να σκοράρεις στο τελευταίο σου παιχνίδι είναι κάτι πολύ όμορφο. Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Σταθήκαμε άξια στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία του Πανιωνίου».

Καταλήγοντας την τοποθέτησή του, υποστήριξε: «Δουλεύουμε όλοι μαζί στην προπόνηση, κάποια παιδιά έδωσαν σήμερα απαντήσεις και θα είναι το μέλλον της ομάδας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής του και θέλω να φανώ αντάξιος στην ιστορία και την κουλτούρα του συλλόγου και να μπορέσω να συνεισφέρω όσο μπορώ στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ