2013-04-19 07:47:04
Φωτογραφία για Τελικό με... ξέσπασμα εξάρας! [Video]
Πάρτι με λίγους καλεσμένους και πολλά γκολ! Το 2-2 του ημιχρόνου σε λιγότερο από δέκα λεπτά έγινε 6-2 (!) και ο Ολυμπιακός πλέον περιμένει αντίπαλο για τον τελικό!

Με πολλές αλλαγές

Πολλά νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό μετά και την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ρόι Κάρολ, ενώ την αμυντική τετράδα απαρτίζουν οι Μοντέστο, Μανωλάς, Σιόβας,Χολέμπας. Στο κέντρο οι Φέισα, Μασάντο, ενώ επέστρεψε ο Ιμπαγάσα. Την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος, Φουστέρ και Μήτρογλου.

«Ζέσταναν» το... παγωμένο γήπεδο!

Η απογοητευτική εμφάνιση στο ντέρμπι είχε άμεσο αντίκτυπο, αφού η εικόνα στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» ήταν... κρύα. Οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν ξεπερνούσαν τους 5000 και οι παίκτες του Μίτσελ είχαν ως... αποστολή να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα. Το γεγονός πως ο Ζιοβάνι θα είναι παρών στη φιέστα έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες του Μίτσελ που μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς
. Έτσι, με το... καλημέρα είχαμε γκολ, αφού στο 4' το σουτ του Φουστέρ από τα 25 μέτρα βρήκε στον Μελίσση, άλλαξε πορεία, αλλά και... σκόρερ, αφού το γκολ χρεώθηκε στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Η συνέχεια ανάλογη, ο Ολυμπιακός έπιασε ρυθμό και στο 11' ο Ιμπαγάσα με εξαιρετική ατομική ενέργεια, την βοήθεια του Μασάντο πέτυχε το 2-0!

Ανώμαλη προσγείωση Ωστόσο, όσο εύκολα πέτυχε τα γκολ τόσο άνετα τα... δέχθηκε! Ο Τζάνης έκανε άνω – κάτω την άμυνα των Πειραιωτών και με ωραία ατομική ενέργεια ξεπέρασε τον Σιόβα και πλάσαρε ιδανικά για το 2-1. Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός έγινε ξέφρενος, η μπάλα πάνω – κάτω με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι και να χάνει καλές ευκαιρίες με τον Μήτρογλου δυο φορές, αλλά και τον Φέισα. Απάντηση είχε και ο Πανθρακικός και μάλιστα ηχηρή, στο 31' το σουτ του Μίνγκα εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Κάρολ, όχι όμως και ένα λεπτό αργότερα... Ωραία κίνηση του Μίνγκα, και ο Λουσέρο με σουτάρα στην κίνηση ισοφάρισε 2-2! Ο Ολυμπιακός είχε φάσεις να πάρει ξανά κεφάλι, αλλά ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις. Ο Μίτσελ εκτός από τα δυο εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του είχε να ανησυχεί και για τον Βλαχοδήμο, ο οποίος τραυματίστηκε και στο 42' έδωσε την θέση του στον Φετφατζίδη!

Θυμήθηκε... Αστέρα και Τελικό!

Στις 25 Μαρτίου του 2012 ο Ολυμπιακός έκανε απίστευτο ξέσπασμα, έκρυβε την μπάλα και πετύχαινε τέσσερα γκολ σε οχτώ λεπτά! Οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν... τρελαμένοι, Ιμπαγάσα, Μασάντο και Φετφατζίδης έδωσαν ρεσιτάλ και ο Μήτρογλου έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, να βάζει την μπάλα στα δίχτυα με όλους τους τρόπους! Στο 48' ο Ιμπαγάσα σέρβιρε και ο διεθνής φορ με κεφαλιά πέτυχε το 3-2. Δεν πέρασαν τρία λεπτά, ο Φετφατζίδης με εξαιρετικό σλάλομ, έμεινε όρθιος και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 4-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν... εκτός γηπέδου, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι ήθελαν και στο 53΄ο Μήτρογλου από κοντά πέτυχε το 5-2! Το ερυθρόλευκο ρεσιτάλ σταμάτησε μόλις ο δείκτης έδειξε τα έξι τέρματα, με τον Φουστέρ στο 54' να πλασάρει ιδανικά και να διαμορφώνει το 6-2! Στο σημείο εκείνο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, ο Κουτσόπουλος είχε μερίδιο στο να μην δεχθεί άλλο γκολ ο Πανθρακικός, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν κάποιες καλές φάσεις και ενέργειες με Χολέμπας, Μήτρογλου και Μασάντο. Ο Δερμιτζάκης πέρασε στο ματς Παπαδόπουλο και Μπαϊκαρά για να ανεβάσει την ομάδα του, χωρίς πάντως να μπορεί να απειλήσει.

Ο Πορτογάλος έκανε καλό ματς, ο Φετφατζίδης έδωσε ώθηση και η παρουσία του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι σημαίνει... ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ. Στα θετικά και η εμφάνιση του Ιωαννίδη, ο οποίος μπήκε στο 69' στη θέση του Μήτρογλου και στο 90' είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, άφησε στην άκρη το άσχημο κλίμα μετά το ντέρμπι και με το 6-2 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για την κυριακάτικη φιέστα με τον Πανιώνιο! Ο επαναληπτικός της 25ης Απριλίου στην Κομοτηνή απέκτησε τυπικό χαρακτήρα και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ(76' Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42' Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69' Ιωαννίδης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Σερφά, Ντιόγκο, Στάθης, Καστσελάν, Λουσέρο, Μίνγκας (84' Καθάριος), Μακρυδημήτρης, Μουνάφο (62' Μαπικαρά), Τζάνης (62' Παπαδόπουλος).
gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ