2013-04-19 07:43:03
Φωτογραφία για Η μουσική πρέπει να μας ενώνει στη κρίση
Από το Γραφείο Τύπου

Προς

Α.Ε.Π.Ι (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας

της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ) Κύριοι

Η Καθημερινή Ενασχόληση μου με τα Κοινά μου δίνει την δυνατότητα να έχω επαφή με εκατοντάδες Μικροεπαγγελματίες της Εστίασης ..

Σας μεταφέρω ότι η Κατάσταση στον χώρο της επιχειρηματικότητας στην εστίαση είναι τραγική.

Χιλιάδες επιχειρήσεις που κάποτε απασχολούσαν πάνω από ένα εκατομμύριο(1.000.000) εργαζόμενους, σήμερα δίνουν πραγματική μάχη επιβίωσης …….

Τα τέσσερα(4) Τριήμερα που υπήρχαν μηνιαίως, στην αγορά της εστίασης , πριν από δυο έτη, και έδιναν μια μικρή ανάσα στα μηνιαία έξοδα των επαγγελματιών του κλάδου , δυστυχώς έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό Ο Έλληνας καταναλωτής έχει καταργήσει ακόμη και το Σάββατο.

Ο Λόγος της επιστολής μου είναι η κραυγή χιλιάδων επαγγελματιών που δεν μπορούν πλέον να αποπληρώνουν τα χρέη τους , που με την μορφή χιονοστιβάδας, κτυπούν ανελέητα τις επιχειρήσεις τους και οδηγούνται σε οριστικό κλείσιμο..


Θέτοντας υπόψη σας με την επιστολή αυτήν το μέγιστο αυτό πρόβλημα, που ήδη είμαι σίγουρος γνωρίζετε ,ζητώ με πρόταση μου να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μπορεί ο επαγγελματίας να κάνει χρήση μουσικής( και να πληρώνει ) μόνο για τις ημέρες που θα είναι ανοιχτός και όχι για όλη την διάρκεια όλου του έτους όπως είναι σήμερα .

Δεν είναι δυνατόν Κύριοι, να πληρώνει κάποιος επαγγελματίας ,το ποσό των 500.00 ευρώ Ετησίως, προκειμένου να έχει την Άδεια Μουσικής που θα του επιτρέπει να παίζει μουσική στο κατάστημα του για μόλις τρεις φορές τον χρόνο. (που αν είναι «τυχερός» θα έχει δουλειά).

Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και παρακαλώ να εξετάσετε την παρούσα επιστολή μου με την δέουσα σημασία ….

Πιστεύω ότι στόχος και συμφέρον όλης της κοινωνίας είναι βάλουμε όλοι «πλάτη» προκειμένου να επιβιώσουμε από την τρομερή λαίλαπα της ύφεσης .

Η Πρόταση μου έχει δυο σκέλη :Α)Ο αρμόδιος Ανταποκριτής σας να εισπράττει για τις επιχειρήσεις που θα πρέπει να πληρώνουν για όλη την διάρκεια του έτους, επιχειρήσεις που πραγματικά και αποδεδειγμένα παίζουν μουσική καθημερινά.

Β) Να δίνετε την δυνατότητα σε επιχειρήσεις που ανοίγουν ένα Σάββατο να κάνουν χρήση με ειδική αίτηση μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα, η για συγκεκριμένες ημέρες , με ανάλογο λογικό παράβολο ..

Βρίσκομαι στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση επί του θέματος .

Μετά Τιμής

Φώτης Αλεξόπουλος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ