2013-04-19 05:18:03
Φωτογραφία για Ευρωσυζητήσεις μεταξύ των Ευρωβουλευτών Νίκης Τζαβέλα και Γιώργου Χατζημαρκάκη
Από το Γραφείο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η ετήσια οικονομική διάσκεψη της ΕΕΝΕ με τις τοποθετήσεις των Ευρωβουλευτών Νίκης Τζαβέλα, Μαριαλένας Κοππά και Γίωργου Χατζημαρκάκη

ΕΕΝΕ Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη» Η κρίση στην Ευρωζώνη: Προκλήσεις & Ευκαιρίες για τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) διοργάνωσε την ετήσια Οικονομική της Διάσκεψη με θέμα "Η Kρίση στην Ευρωζώνη: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τον Ευρωπαϊκό Νότο", που οργανώνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στις 18 Απριλίου 2013.

Στη διάσκεψη συμμετείχαν, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, οι Πρέσβεις της Ισπανίας και Πορτογαλίας, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και πολιτικοί.


Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, σχετικά με τη διάσκεψη δήλωσε: "Η ΕΕΝΕ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των θέσεών της για την Οικονομία στις 3 Απριλίου, 2013, διοργανώνει τη φετεινή ετήσια Οικομική Διάσκεψή της με σκοπό να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο σχετικά με το πλαίσιο το οποίο διαμορφώνεται για τις χώρες του Ευρωπαικού Νότου, προκειμένου να αναζητηθούν καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες για την έξοδο από την κρίση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χώρα μας διαθέτει το επιχειρηματικό κεφάλαιο και το ανθρώπινο δυναμικό για μια δυναμική ανάκαμψη, αρκεί ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας να εργαστούν συντονισμένα. Στην ΕΕΝΕ έχουμε ήδη διατυπώσει ως κεντρική μας θέση το Πατριωτικό Επιχειρείν, δηλαδή τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, την παραμονή μας στη χώρα και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας για την πατρίδα μας."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ