2013-04-19 05:11:35
Φωτογραφία για Μίλησε με Πελεγκρίνι η Τσέλσι
Επαφή με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είχαν οι άνθρωποι της Τσέλσι, που συνεχίζουν να αναζητούν τον μόνιμο διάδοχο του... Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο, μόλις αποχωρήσει ο υπηρεσιακός κόουτς, Ράφα Μπενίτεθ.

Η πορεία των Ανδαλουσιανών μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Τσέλσι και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, που θέλει να μη βρεθεί απροετοίμαστος σε περίπτωση που «στραβώσει» η περίπτωση του «special one».

Αν τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνηθεί τη θέση στον πάγκο των «μπλε», τότε δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κρούση στον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014, έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 3,5 εκατ. λίρες και οι Λονδρέζοι τον έχουν στα υπόψη τους, έπειτα και από την πρώτη αναγνωριστική κουβέντα που είχαν μαζί του.

Αυτό που έμαθαν οι άνθρωποι της Τσέλσι, είναι πως τόσο ο Πελεγκρίνι όσο και το τεχνικό του επιτελείο στη Μάλαγα, έχουν φοβερά παράπονα από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, λόγω της καθυστερημένης καταβολής των μισθών τους, πράγμα που θα τους οδηγήσει το καλοκαίρι στην προσεκτική εξέταση των επιλογών που θα τους παρουσιαστούν, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική «στέγη».
england365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ