2013-04-18 23:50:21
Φωτογραφία για Είμαστε 80% ευχαριστημένοι...
Την ικανοποίησή του για την εξαιρετική εμφάνοιση των παικτών του απέναντι στον Πανθρακικό εξέφρασε ο Μίτσελ, με τον προπονητή του Θρύλου να τονίζει ότι έχει μείνει κατά 80% ευχαριστημένος.

Ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό διατύπωσε την άποψη πως έμεινε κατά 80% ευχαριστημένος από την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών για:

Το τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες και τα έξι γκολ:

«Καλησπέρα σε όλους. Εμείς όταν κάνουμε συγκρίσεις καλό είναι να εστιάζουμε στην δική μας ομάδα. Παίξαμε σήμερα με περισσότερο ενδιαφέρον, συγκέντρωση κα αποφασιστικότητα. Είχαμε πολυ καλά κατεβάσματα από τον Φουστέρ, τον Φετφατζίδη, τον Ιμπαγάσα και τον Μήτρογλου όμως στην άμυνα ήμασταν ιδιαίτερα αδύναμοι. Δεν μπορουμε να επιτρέπουμε τέτοια παραπτώματα αλλά κατά 80% είμαστε ευχαριστημένοι».


Το τι διαφοροποιήθηκε και το τι είπε στους παίκτες του:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση αλλά αδύναμοι στην άμυνα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως αφήσαμε και τον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Αυτό που είπαμε ήταν να συνεχίσουμε έτσι επιθετικά αλλά να μην είμαστε έτσι στην άμυνα. Δεν πιστεύω όμως πως ήταν διαφορετική η συμπεριφορά μας στα δύο ημίχρονα».

Την κοινή παρουσία των Ιμπαγάσα και Μασάντο στον άξονα:

«Όχι μόνο μπορούν να παίζουν μαζί αλλά εάν συνεχίσουν έτσι θα εξακολουθήσουν να παίζουν έτσι. Πολύ σημαντική ήταν και η προσφορά του Φουστέρ γιατί του ταιριάζει αυτή η θέση που τον βάλαμε».

Το κατά πόσον θέλει και του χρόνου τον Ιμπαγάσα στην ομάδα:

«Ο Αριέλ είναι ένας παίκτης που δεν χάνει ποτέ την ικανότητά του και την τεχνική του σε τέτοιο επίπεδο. Είναι καταπληκτικός. Για του χρόνου δεν θα μιλήσουμε σήμερα αλλά θα πούμε μόνο για το παιχνίδι το οποίο είχαμε.

Το εάν σκέφτεται να κάνει αλλαγές για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την φιέστα με τον Πανιώνιο:

«Είναι αλήθεια πως έχουμε φέρει ένα αποτέλεσμα σχεδόν καθοριστικό για την πρόκριση. Είμαστε Ολυμπιακός όμως και δεν μπορούμε να πάμε σε ένα ματς και να κάνουμε απλά έναν περίπατο. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και στον επαναληπτικό ημιτελικό. Την Κυριακή έχουμε μία φιέστα και μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι γιορτές είναι πιο ωραίες όταν κερδίζεις. Πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή γιατί εάν είναι να χορέψει μία κοπέλα ας είναι η πιο όμορφη».

Τις αποδοκιμασίες του κόσμου και το κατά πόσον το 6-2 συνιστά απάντηση:

«Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες. Η μία είναι όταν πηγαίνουμε στο 100% και άλλη μία όταν είμαστε μέτριοι. Συνώθης μιλάμε για τις διαφορές των αντιπάλων. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Πανθρακικός είναι άλλοι αντίπαλοι, όμως εάν εμείς παίζουμε όπως σήμερα είναι πιο εύκολο να κερδίζουμε και να δείξουμε ποιές είναι οι δυνατότητές μας».

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ