2013-04-18 12:00:11
Φωτογραφία για ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ... ΗΡΕΜΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Σε αγώνα... ειδικών συνθηκών μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:00, OTE TV) τον Πανθρακικό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, που είναι πλέον κάτι παραπάνω από ένας… ημιτελικός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση για να... «ξεμπουκώσουν».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πάρει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα. Να βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου, αφού σήμερα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον Πανθρακικό, μια ομάδα που σαφώς είναι μικρότερης δυναμικότητας από εκείνον, αλλά για τους ερυθρόλευκους δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Οι παίκτες του Μίτσελ σε κάθε ματς περνούν από την κρίση των οπαδών του Θρύλου και οι τελευταίες τους εμφανίσεις, ειδικά αυτή κόντρα στους "πράσινους", δεν ήταν ικανοποιητικές! Οπότε σήμερα αναζητούν εκτός από τη νίκη και έναν τρόπο να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου τους.


Ο Ισπανός τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του σκορ πρόκρισης και θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ετοιμάζοντας τον Ιμπαγάσα για οργανωτή, τον Μήτρογλου για φορ και τους Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη για τα άκρα της επίθεσης. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι Κάρολ, Μοντέστο, Σιόβας, Μασάντο.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Τζιμπούρ και Αμπντούν.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να πάρει μια νίκη ασφαλείας κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά Πανθρακικό και να παρουσιάσει μια εικόνα που θα ηρεμήσει την φορτισμένη ατμόσφαιρα και θα προετοιμάσει το κλίμα ενόψει της φιέστας.

Ο κύριος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του νταμπλ και στη συνέχεια θα γίνει ο τελικός σχεδιάσμός για τη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ