2013-04-17 16:09:04
Φωτογραφία για Πάσχα στο χωριό για τους Θεσσαλονικείς
Πάσχα στο χωριό θα κάνουν φέτος εκατοντάδες Θεσσαλονικείς όπως φαίνεται από τα μηνύματα που έρχονται από τουριστικά γραφεία της πόλης.

Σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες αυτοί που θα επιλέξουν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εκτός πόλης ή χωριού, λόγω χαμηλού κόστους, προτιμούν νησιωτικούς προορισμούς όπως τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζουν εκδρομές στην Καππαδοκία και την Κωνσταντινούπολη.

«Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, ο κόσμος ρωτάει και κυνηγάει τις προσφορές οι οποίες είναι πολλές. Ο κόσμος θα κάνει διακοπές το Πάσχα απλά θα περιορίσει τις διαμονές και τα έξοδα» τονίζει ο Βύρων Θεολόγης πρόεδρος της Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης.

Οι ενδιαφερόμενοι, αναφέρει η Καλλιόπη Ξυνοπούλου αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, είναι από 30 έως 50 ετών, ενώ οι ημέρες των διακοπών δεν ξεπερνούν τις πέντε. Όσο για το κόστος αυτό δεν υπερβαίνει τα 300 ευρώ ανά άτομο.

Σημειώνεται πως πολλοί είναι και εκείνοι που θα επιλέξουν να επισκεφθούν τους γονείς και τα πατρικά τους όπως επίσης και κοντινούς προορισμούς όπως είναι η Χαλκιδική.
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ