2013-04-17 13:15:55
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοκαριστικές φωτο λίγο μετά την μαφιόζικη εκτέλεση - Tι δείχνει το βίντεο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο ανδρών που στις 03:21 σήμερα τα ξημερώματα έξω από κλάμπ, άνοιξαν πύρ κατά δυο 32χρονου Κώστα Φράγκου και του 35χρονου Βασίλη Σινούρη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις άνδρες –τα δυο θύματα- και ένας ακόμα 42χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους. Πληροφορίες θέλουν να κρατούσε δυο όπλα και να πυροβολεί ταυτόχρονα και από τα δυο.

Το βίντεο το οποίο έχει η αστυνομία δείχνει επί 3 σχεδόν λεπτά όλο το σκηνικό της εκτέλεσης. Δύο άτομα επιβαίνουν σε μία μοτοσικλέτα και πλησιάζουν το σημείο. Αρχίζουν και πυροβολούν. Πρώτα τον Σινούρη ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη και στη συνέχεια τον Φράγκο
. Ο Φράγκος σηκώνεται και προσπαθεί να ξεφύγει και τότε του δίνουν την χαριστική βολή. Χαριστική βολή δίνουν και στον Σινούρη χρησιμοποιώντας το άλλο όπλο (περίστροφο) το οποίο είχαν μαζί τους. Το βίντεο είναι διάρκειας 3 λεπτών. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως η δίκυκλη μοτοσικλέτα ανέβηκε την Σαχτούρη (ανάποδα) πυροβόλησαν και στη συνέχεια γύρισαν στην κάθοδο και ξαναπυροβόλησαν δίνοντας τις χαριστικές βολές.

Δείτε τις φωτογραφίες του skaipatras:

(Σημ.: Δημοσιεύουμε τις λιγότερο σοκαριστικές φωτογραφίες για ευνόητους λόγους.)
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ