2013-04-16 20:57:26
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΜΠΛ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-0 ΣΕΤ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παμβοχαϊκού στο δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ Ανδρών και έκανε το 1-1 στη σειρά. Ακολουθούν δύο παιχνίδια στο Βραχάτι.

Οι ερυθρόλευκοι έφεραν στα ίσα τη σειρά των τελικών στην Α1 βόλεϊ ανδρών, αφού ένα 24ωρο μετά το "διπλό" της ομάδας της Κορινθίας, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, νίκησαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και πλέον δίνουν νέο ενδιαφέρον στην σειρά των τελικών και στη μάχη του πρωταθλήματος. Η σειρά μεταφέρεται στο Βραχάτι με τον τρίτο τελικό να διεξάγεται την Παρασκευή (19/4, 19.00, Novasports).

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχει περιθώριο για νέα ήττα, μετά από αυτή της Δευτέρας, εμφανίστηκε ψυχωμένος και έτοιμος να πάρει το παιχνίδι και να κάνει το 1-1, προκειμένου φυσικά να πάει στο Βραχάτι έχοντας περισσότερες πιθανότητες.

Οι βολεϊμπολίστες του Θρύλου πήραν με σχετική… ευκολία τα πρώτα δύο σετ κάτι που μαρτυρά το 25-19, με το οποίο έφτασαν στο 2-0. Το τρίτο σετ είχε περισσότερη ένταση, εναλλαγή στο σκορ, με το set ball να αλλάζει συνεχώς χέρια, αλλά τον Ολυμπιακό να δείχνει περισσότερο πάθος και να καταφέρνει τελικά να επικρατήσει με 31-29.


Πλέον, η σειρά είναι στο 1-1 και τα επόμενα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Βραχάτι, έδρα της ομάδας του Ζαλμά.

Να θυμίσουμε πως για να στεφθεί κάποιος πρωταθλητής πρέπει να φτάσει τις τρεις νίκες στην σειρά των τελικών.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης με 17 πόντους. Μοιράστηκε το βάρος της επίθεσης με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Στην αντίπερα όχθη ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς έκανε μεγάλο αγώνα μέχρι την ώρα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο ξεκίνημα του τρίτου σετ.

Τα σετ: 25-19, 25-19, 31-29
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ