2013-04-16 20:49:44
Φωτογραφία για Δηλώσεις Ερμείδη: Οπαδοί του Αρη εισέβαλαν στο ΟΑΚΑ!
Απίστευτη καταγγελία (την οποία θα κληθεί να τεκμηριώσει στις αίθουσες των δικαστηρίων) έκανε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Τάσος Ερμείδης, ο οποίος μιλώντας, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Εφεση στον Σκάϊ» είπε ότι τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ τα έκαναν οπαδοί του... Αρη! 

«Εγινε προβοκάτσια εναντίον της ΑΕΚ. Πέντε πούλμαν κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ (!) Δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε έχω πληροφόρηση, αλλά είμαι καθηγητής στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να παρέμβει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με αναπληρωματικούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ίδια εκπομπή ο Βασίλης Καπετανόπουλος, μέλος Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ τόνισε ότι: «Κάνουμε νομική έρευνα για άλλη ομάδα που έχει πρόβλημα και θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Οι βαθμοί που θα αφαιρεθούν από αυτή την ομάδα που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω θα είναι -βάσει νόμου- τόσοι που ακόμη κι αν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ΑΕΚ, η Ένωση δεν θα υποβιβαστεί»!
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ