2013-04-16 15:00:21
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ!
Οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού, καθώς και οι αρχηγοί των δύο ομάδων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη μετά τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 0-3 σετ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, φάνηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του: «Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση και μάλιστα σε σχέση με την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Τίποτα δεν πήγε καλά. Όμως είμαστε έμπειροι και μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να περάσουμε στην αντεπίθεση. Θέλω στο επόμενο παιχνίδι στην κυριολεξία να γυαλίζει το μάτι μας. Περιμένω ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο στο επόμενο παιχνίδι».

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Κώστας Χριστοφιδέλης, δήλωσε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς υστερήσαμε σε κάθε τομέα. Αντίθετα ο Παμβοχαϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και νίκησε δίκαια. Τώρα πρέπει να συνέλθουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές».

* H φωτογραφία είναι από το volleyleague.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ