2013-04-16 10:45:08
Φωτογραφία για ΚΑΡΝΕΖΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Ορέστης Καρνέζης μετά την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας πως στο γκολ που δέχτηκε είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Σο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας επισήμανε πως οι «πράσινοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους με τη θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας πως δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά τους με τον Ολυμπιακό, παράλληλα όμως εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορέστης Καρνέζης:

Μπορείς να μας πεις τι έγινε στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού για το οποίο διαμαρτύρεστε; «Υπάρχει σπρώξιμο καθαρό πάνω στο Σο. Νομίζω ήταν πεντακάθαρο φάουλ».

Ο επόπτης σας είπε κάτι; «Ότι δεν το είδε».

Ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν για γιορτή, εσείς όμως μπορέσατε και δείξατε τις δυνατότητές σας σε ένα ακόμα ντέρμπι. Σας μένει πίκρα που παρά την καλή εμφάνιση, τελικά η ομάδα μένει εκτός Ευρώπης; «Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό. Μια πολύ καλή εμφάνισή και είναι κρίμα που δεν συνδυάστηκε με νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δείξαμε ότι η διαφορά δεν είναι αυτή που βλέπουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Τόσο στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όσο και σε αυτό του δεύτερου γύρου.


Αλλά νομίζω παράλληλα δείξαμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας φέτος. Μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα. Είχαμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Αλλά για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να έχουμε διάρκεια και συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Αυτό ήταν που μας στοίχισε».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει αυτή η εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό για το μέλλον της ομάδας; «Ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Γιατί έχουμε δείξει πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα. Οφείλουμε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Και να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα και να μην μείνουμε στο παρελθόν».

Μπήκατε στο ντέρμπι με την πλάτη στον τοίχο. Τι λέγατε στα αποδυτήρια μεταξύ σας πριν ξεκινήσει το ματς; «Όλοι είχαμε επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να δώσουμε μια καλή εικόνα και μια χαρά στον κόσμο που έχει απογοητευτεί πολύ φέτος. Τερματίζουμε σε μια κακή θέση για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά πολλές φορές η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει. Γι' αυτό θέλαμε πολύ να χαρίσουμε στον κόσμο μας μια νίκη στο ντέρμπι».

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έγιναν διάφορα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Τι θα πρέπει να γίνει για να εξαλειφθούν αυτές οι καταστάσεις; «Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει και πολύ χειρότερα στο παρελθόν. Καταλαβαίνουμε το πάθος του κόσμου, καταλαβαίνουμε ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν, όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτά τα παιχνίδια να είναι μια γιορτή για όλους μας. Και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Και να μην είναι παιχνίδια προς αποφυγή. Να τα βλέπει κάποιος και να τα χαίρεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Δέλλας ψάχνει τους παίκτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Δέλλας ψάχνει τους παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ