2013-04-16 03:28:03
Φωτογραφία για H Microsoft ετοιμάζει το δικό της smartwatch;
H Wall Street Journal, επανέρχεται με ακόμη ένα «καυτό» ρεπορτάζ από το χώρο της τεχνολογίας, στο οποίο αναφέρεται πως... η Microsoft ετοιμάζει ένα smartwatch, για να μπει στην αγορά των wearable electronics. Η WSJ επικαλείται πηγές που προέρχονται από προμηθευτές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft τους κάλεσε ήδη να στείλουν εξαρτήματα για τη συσκευή της.

Εφόσον το ρεπορτάζ ευσταθεί, η Microsoft θα βρεθεί μεταξύ των εταιρειών που ετοιμάζουν την είσοδό τους στην αγορά των «φορητών» ηλεκτρονικών συσκευών, στο δρόμο που χάραξαν οι Apple, Google και Samsung.

Τον προηγούμενο μήνα πάντως, ο ερευνητής τής εταιρείας Bill Buxton, έκανε μία αναλυτική παρουσίαση με θέμα τα 37 χρόνια των smartwatches, πιθανό δείγμα της δραστηριοποίησης της εταιρείας στην αγορά.

Αυτή δε θα είναι η πρώτη κίνηση της Microsoft στην αγορά των smartwatches, αφού το 2004 είχε σχεδιάσει την τεχνολογία SPOT (Smart Personal Object Technology) μέσω της οποίας μεταδίδονταν πληροφορίες όπως πρόβλεψη καιρού, τίτλους νέων και τιμές μετοχών σε συνδρομητική βάση χρηστών.
e-pcmag.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ