2013-04-16 03:24:02
Φωτογραφία για Χρονιά-ρεκόρ θα είναι για τον ροδιακό τουρισμό το 2013
Χρονιά- ρεκόρ θα είναι για τον ροδιακό τουρισμό το 2013, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού.

Όπως εκτιμάται, η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι, για τη Ρόδο, η καλύτερη όλων των εποχών, με την αύξηση να φτάνει το 20%, γεγονός που προκαλεί κλίμα αισιοδοξίας στο σύνολο των παραγόντων της τοπικής οικονομίας.

Ενώ η σαιζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά (κινείται σε υποτονικά επίπεδα), από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα εξελιχθεί ιδιαίτερα δυναμικά. Το νησί αναμένεται να «πλημμυρίσει» από τουρίστες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της τοπικής οικονομίας.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ορισμένες μάλιστα ξενοδοχειακές μονάδες, για την περίοδο αιχμής, έχουν σταματήσει από τώρα τις κρατήσεις. Οι προσπάθειες, μάλιστα, εστιάζονται στην επιμήκυνση της καλής τουριστικής περιόδου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλονται προσπάθειες.

Όλες σχεδόν οι αγορές θα σημειώσουν αξιόλογη αύξηση και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η Ρόδος πάει για χρονιά- ρεκόρ. Οι Ρώσοι τουρίστες θα είναι πλέον η τρίτη δύναμη (μετά τους Γερμανούς και τους Βρετανούς) κι αυτό σημαίνει ότι η τοπική οικονομία θα κινηθεί ακόμη καλύτερα αφού θεωρούνται ιδιαίτερα καλοί πελάτες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ