2013-04-15 20:22:00
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΡΥΦΗ
Πέρα για πέρα ικανοποιημένος ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, από την εμφάνιση αλλά και τη νίκη της ομάδας του στον Πλατανιά η οποία έδωσε τη μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης των «ερυθρόλευκων» στον όμιλο εν όψει του Final 4 του πρωταθλήματος. Ο κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε μετά το ματς στην Κρήτη:

«Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η κατάληψη της πρώτης θέσης και μάλιστα και με διαφορά. Όπως είπα όμως και στα παιδιά έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και θέλουμε νίκη αλλά και μεγάλο σκορ για να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα ως στόχο την κορυφή, αλλά στην ακαδημία ασχολούμαστε και με άλλα σημαντικά πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παρότι δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία το ματς τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σαν να έπαιζαν σε τελικό. Όλα πήγαν καλά και όταν προηγείσαι στο ημίχρονο με 3-0 σου δίνεται και η ευκαιρία να δοκιμάσεις και νέους παίκτες και νέα σχήματα. Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση παρά τις απουσίες που είχαμε.


Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν η ομάδα το χρειαστεί και αυτό είναι το σημαντικό σε ένα σύνολο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μου άρεσε που τα πέντε γκολ τα πέτυχαν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Αυτό για εμένα δείχνει πολλά. Με αυτή τη νίκη πήραμε και την πρώτη θέση και τώρα παράλληλα με το ματς με τον ΟΦΗ θα μπορούμε να προετοιμαστούμε για το Final 4 με την Ξάνθη αλλά και να μαζέψουμε πληροφορίες και για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλές ημέρες μπροστά μας να δουλέψουμε και όταν θα πάμε στην Ξάνθη θα οριοθετήσουμε και πάλι τον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ