2013-04-15 13:35:45
Φωτογραφία για Μας ποδοπάτησαν μέσα στη φυσούνα
Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, μιλάει για τις δραματικές στιγμές που έζησε στο ΟΑΚΑ και αποκαλύπτει τι έγινε στα αποδυτήρια με τον Τριτσώνη!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε... "Η αλήθεια είναι ότι με το που μπήκε το αυτογκόλ, μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο και είχαμε μία κατάσταση τραγικών εικόνων στη φυσούνα. Με ποδοπατήματα και τραυματισμούς των δικών μας παικτών αλλά και της ΑΕΚ. Εικόνες θλιβερές. Όταν κατάφεραν να φτάσω στα αποδυτήρια, ίσως και μισή ώρα αργότερα, ήταν λίγο πριν αρχίσουν οι διαβουλεύσεις. Υπήρχε μία κατάσταση εκκλήσεων των ανθρώπων της ΑΕΚ να αρχίσει ο αγώνας. Είχαν καταλάβει ότι ήταν σε δύσκολη θέση η ομάδα, αλλά και οι δικοί μας παίκτες ήταν σε κατάσταση σοκ. Στο τσακ κατάφεραν και πήγαν μέσα και δεν είχαμε χειρότερα", σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος του Πανθρακικού και συμπλήρωσε για τις συζητήσεις με τον Τριτσώνη:

"Όταν ηρεμήσαμε και καθάρισε το μυαλό από τα δακρυγόνα κ.λπ., βρεθήκαμε σε συζητήσεις και έντονες εκκλήσεις από την πλευρά της ΑΕΚ να συνεχιστεί ο αγώνας και να τελειώσει
. Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και δώσαμε τη συναίνεσή μας να συνεχιστεί το ματς. Αλλά ο διαιτητής ήταν αντίθετος από την αρχή. Και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο θύμιζε εμπόλεμη ζώνη και όχι γήπεδο. Με πέτρες, λοστούς κ.λπ.. Πραγματικά ήταν δύσκολο να ξεκινήσει το παιχνίδι. Πήραμε κάποια λεπτά διορία, για να συζητήσουμε. Αλλά ο διαιτητής μάς ενημέρωσε για την οριστική διακοπή, με δική του ευθύνη. Οπότε δεν είχαμε λόγο εμείς".

Ποιοι βρεθήκατε στα αποδυτήρια;

"Από την ΑΕΚ ήταν ο Τραϊαννός και Κωστής και μπήκαμε κι εμείς μαζί τον διαιτητή στο γραφείο του. Η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ξαναβγούνε οι ομάδες στο γήπεδο για να παίξουν".

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου, τελικά πήρατε το φιλί της ζωής εσείς και όχι η ΑΕΚ. Πώς αισθάνεστε;

"Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα το μέγεθος της επιτυχίας μας, αγωνιστικά. Αλλά από εκεί και πέρα είμαστε θλιμμένοι για την εξέλιξη του αγώνα. Κατεβήκαμε να παίξουμε έναν ματς για την ιστορία μας, όπως και η ΑΕΚ για τη δική της. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο και την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επιτυχία μας και, ακόμα και σήμερα η στεναχώρια μας είναι μεγάλη".
sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πως και γιατί ΔΕΝ πληρώνουμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πως και γιατί ΔΕΝ πληρώνουμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ