2013-04-15 11:48:55
Φωτογραφία για Η κηδεία της Θάτσερ σε... πρόβα τα ξημερώματα στο Λονδίνο!
Στους άδειους δρόμους του Λονδίνου έγιναν τα ξημερώματα οι με κανονικό φέρετρο- για την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με τιμές από τον στρατό Στις 4.50 τα ξημερώματα φρουρά της Αεροπορίας άρχισε να μεταφέρει το φέρετρο πάνω σε άμαξα ενώ μπροστά ένας ένστολος του Ναυτικού έδινε τον ρυθμό με ένα τύμπανο, ενώ τον συνόδευαν δύο έφιπποι φρουροί. Aπό απόσταση άρχισε να ακούγεται η ορχήστρα των Φρουρών της Ουαλίας.

Η ορχήστρα έφτασε στον Καθεδρικό στις 5.30 ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα μια άμαξα με το φέρετρο τυλιγμένο στη βρετανική σημαία εμφανίστηκε. Ομάδα ένστολων πήρε στη συνέχεια το φέρετρο και το μετέφερε στον Καθεδρικό. Το μόνο που αποφεύχθηκε στην πρόβα ήταν η σειρά πυροβολισμών, προκειμένου να μην ξυπνήσουν έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία της κηδείας είναι πολλές και πρώτη φορά διαρρέουν τόσες πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες από την κηδεία επισήμου στη Μεγάλη Βρετανία. Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την Guardian.
blog.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ