2012-04-02 13:11:32
Φωτογραφία για Μαρία Διακοπαναγιώτου: Στο δρόμο με φωνάζουν Τασούλα και με ρωτάνε αν ο Κίτσος ξέρει ότι κυκλοφορώ έξω
Ο Κίτσος και η Τασούλα, είναι εδώ και λίγο καιρό οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί ήρωες. Με την χαρακτηριστική επαρχιώτικη ομιλία τους, τα νάζια τους στο φακό και τις ατάκες τους «τράτζικ» και «στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» που έγιναν σλόγκαν κατάφεραν να μας κάνουν να γελάσουμε σε καιρούς δύσκολους. Η «Τασούλα» σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως πήρε το ρόλο και τη συγκεκριμένη διαφήμιση, τι της λέει ο κόσμος αλλά και ποιο χαρακτηριστικό της είναι αυτό που την βοηθάει στο να παίρνει δουλειές.

Πηγαίνοντας μια μέρα για δουλειά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έψαχναν για μια κοπέλα από την επαρχία και επειδή στην παράσταση υποδυόμουν μια Κοζανίτισσα, φαίνεται συνέδεσαν την προφορά. Την επόμενη μέρα πέρασα από κάστινγκ-ήταν από εκείνες τις φορές που ήμουν στα καλά μου. Πήγα με κέφι και διάθεση και τελικά με επέλεξαν ομόφωνα. Τώρα με αναγνωρίζουν στο δρόμο και αυτό από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη όλο αυτόν τον θόρυβο δεν τον έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Με φωνάζουν Τασούλα και με ρωτάνε αν ο Κίτσος ξέρει ότι κυκλοφορώ έξω. Στο Facebook επίσης έχει γίνει χαμός. Μου στέλνουν μηνύματα από τη Γερμανία, την Αμερική, το Βέλγιο και με ευχαριστούν που τους κάνω να γελάνε σε τόσο δύσκολους καιρούς.»


«Μου αρέσει η «αλμοδοβάρικη» μύτη μου. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Κάποια στιγμή άρχισαν να πέφτουν πάνω της πράγματα, έπεφτα κάτω και τη χτυπούσα, έγινε δηλαδή «στόχος» και ιδού το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι πολλοί από τους ρόλους που παίρνω είναι χάρη στη χαρακτηριστική μύτη μου. Εδώ και 12 χρόνια δούλευω ασταμάτητα στον χώρο, αν και για το χαρτζηλίκι μου έχω δουλέψει σε μπαρ, γκαλερί και στο βενζινάδικο της γιαγιάς μου στην Κω. Τα τελευταία 8-9 καλοκαίρια πηγαίνω στο νησί μου, αλλά περνάω απέναντι στη Νίσυρο, η οποία λόγω του ηφαίστειου έχει τρομερή ενέργεια. Κάνω γυμνισμό και τη βρίσκω τρελλά εκεί.»

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μη μασάτε Έλληνες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μη μασάτε Έλληνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ