2012-04-02 13:07:45
Φωτογραφία για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα- Ο παγκόσμιος χάρτης έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι Γερμανοί να ζουν σε βάρος μας.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξή του στη Real μίλησε για την εικόνα που εχει δημιουργηθεί για τους Έλληνες, «ότι είναι οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας».

«Αυτά είναι παραμύθια. Εδώ μας έχουν « πες, πες, τσάκισε ο καναπές». Θα πιστέψουν οι ίδιοι ότι μαζί τα φάγαμε, μαζί τα κάναμε, μαζί τα ράναμε. Τι κάνουν δηλαδή οι Έλληνες περισσότερο απ’ ότι κάνει όλος ο κόσμος; Πήραν Cayenne; Γιατί τα Cayenne μόνο στην Ελλάδα κυκλοφορούν; Δεν τα πουλάνε αυτοί; Δεν κατάλαβα, θα πάρει η μπάλα έναν ολόκληρο λαό 10.000.000 για 100 λαμόγια; Δηλαδή, στη Γερμανία δεν υπάρχουν λαμόγια; Στην Αγγλία; Στην Ολλανδία;»

«Μπορεί να υπάρχουν, αλλά υπάρχει και ένα σύστημα που δεν τους επιτρέπει να παρανομούν όσο στην Ελλάδα», αντέταξε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας και η απάντηση του συνθέτη ήταν αποστομωτική:

«Νομίζεις ότι δεν το κάνουν; Εδώ επίσημα το γερμανικό κράτος το κάνει. Έχουν παραμυθιάσει τον κόσμο ότι μας έχουν δώσει 15 δις. Μιλάμε για απάτη γενική. Και μου λέει ο κάθε Γερμανός ότι αυτοί είναι τα παραδείγματα προς μίμηση και εμείς τα μιάσματα, γιατί έτσι τους βολεύει, γιατί έτσι έχουν κονομήσει δισεκατομμύρια; Αυτοί κονομάνε στη δικιά μας πλάτη. Απλώς, ο παγκόσμιος χάρτης έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε αυτοί να ζουν εις βάρος μας. Όλοι αυτοί που ξυπνάνε στο Πέραμα και παίρνουν τα λεωφορεία και πάνε στις δουλειές τους είναι τεμπέληδες; Όλοι οι αγρότες πήραν τα αγροτικά και πάνε στα μπουζούκια; Θα τρελαθούμε τελείως;»
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ