2013-04-14 21:32:14
Φωτογραφία για ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 1-1 *ΒΙΝΤΕΟ*
Σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλή ένταση και λίγες φάσεις, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, με τους "πράσινους" να σκοράρουν πρώτοι και τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν στο 86' με τον Μήτρογλου. Κακή εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν, όπως και η διοίκηση Ο Παναθηναϊκός παρόλο που ήταν το... αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, κατάφερε και πήρε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι, παίζοντας κυρίως από τα πλάγια, με τους ακραίους αμυντικούς του να ανεβαίνουν πολύ ψηλά κάνοντας μονίμως σέντρες στην περιοχή του Παναθηναϊκού, οι οποίες πέρναγαν ανεκμετάλλευτες αφού, ειδικά αυτές, του Παπάζογλου ήταν πολύ κακές. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είχε διάθεση να παίξει στην αντεπίθεση και έδινε μεγάλο βάρος στις εμπνεύσεις του Σισοκό, ο οποίος είχε αντίπαλο τον Χολέμπας.

Οι... εμπνεύσεις έλειπαν και από τις δύο ομάδες και το παιχνίδι, ποιοτικά, δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος
. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν για τους ερυθρόλευκους, όταν η μοναδική καλή σέντρα που έγινε στην περιοχή βρήκε τον Αμντούν(5’) ο οποίος σούταρε πάνω στον Μπουμσόνγκ. Η επόμενη καλή φάση ήταν από στημένη μπάλα, όταν το φάουλ του Χολέμπας(20’) από πολύ πλάγια (σαν κοντινό κόρνερ) βρήκε την έξω μεριά του δοκαριού του Καρνέζη.

Ο Παναθηναϊκός είδε το... μονότονο ματς του Ολυμπιακού κι άρχισε σιγά-σιγά να φεύγει καλύτερα στις αντεπιθέσεις. Στο 34’ μάλιστα χτύπησε το... πρώτο καμπανάκι. Ο Τοτσέ με κεφαλιά πάσα έβγαλε μόνο του τον Μπαρμπαρούση απέναντι στον Μέγιερι, ο ομογενής προσπάθησε να κρεμάσει τον Ούγγρο ο οποίος ενστικτωδώς έδιωξε με τα δάχτυλα την μπάλα σώζοντας την εστία του. Η μεγαλύτερη στιγμή όμως, ήταν στο 45’. Ο Μανωλάς έκανε λάθος γύρισμα, ο Ζέκα πήρε την μπάλα, πέρασε και τον Μέγιερι και σε κενή εστία σούταρε στο δοκάρι χάνοντας το δεύτερο τετ α τετ για τους «πράσινους» σε ένα πολύ κομβικό σημείο, με τους ανθρώπους στον "πράσινο" πάγκο να τραβάνε τα μαλλιά τους! Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες στο ημίχρονο με τον ερυθρόλευκο κόσμο να φωνάζει το όνομα του Ιμπαγάσα αφού ο Ολυμπιακός ήταν... προβλέψιμος και ανούσιος.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αργεντίνος μέσος μπήκε στο παιχνίδι για να αλλάξει την εικόνα του κακού Ολυμπιακού... Όμως δεν τα κατάφερε, αφού ο Παναθηναϊκός παρέμενε πιο επικίνδυνος με καλές αντεπιθέσεις. Στο 50’ ο Μπαρμπαρούσης αφύλακτος από πολύ κόντα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα χέρια του Μέγιερι. Ο Βονόρτας έβαλε τον ξεκούραστο Φιγκερόα στη θέση του Τοτσέ και ο Αργεντίνος έδωσε τη λύση στους "πράσινους"...

Στο 73’ ο Ζέκα σέντραρε και ο Φιγκερόα στην κίνηση έστειλε με το αριστερό την μπάλα στη γωνία του Μέγιερι για το 0-1. Ο Ολυμπιακός "ξύπνησε" λίγο, αντέδρασε, προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν ήταν και τόσο απειλητικός. Στο 87’ ο Μήτρογλου από πολύ κοντά μετά από σουτ του Τζιμπούρ που έφευγε άουτ η μπάλα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Τα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν... Ο Παναθηναϊκός σε μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του κατάφερε και έμεινε αήττητος στα ματς με τον Ολυμπιακό...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγιερι, Μανιάτης, Παπάζογλου (73' Μασάντο), Φέισα, Τζιμπούρ, Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανωλάς, Αμπντούν (68' Μήτρογλου), Γκρέκο (46' Ιμπαγάσα).

Αναπληρωματικοί: Κάρολ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Μασάντο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμος.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος (69' Χουχούμης), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (60' Φιγκερόα), Σισοκό.

Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Λαγός, Εσπάρθα, Χουχούμης, Καζιγιάμα, Ντίνας, Φιγκερόα, Σπυρόπουλος, Πίντο.

Δείτε τ γκολ του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ