2013-04-14 21:26:31
Φωτογραφία για Η Βέροια «συνέτριψε» με 5-0 τον Πλατανιά
Νίκη - ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε η Βέροια.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη επικράτησε με 5-0 του Πλατανιά εντός έδρας και πλέον βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίζοντας την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά έχοντας από... κάτω της Άρη, ΟΦΗ και ΑΕΚ και φυσικά την ήδη υποβιβασμένη Κέρκυρα, ενώ ισοβαθμεί με την ομάδα των Χανιών και τον Πανθρακικό.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, πριν o Κόστλι ανοίξει τελικό το σκορ στο 27ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ανέλαβε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και «σφράγισε», όχι μόνο τη νίκη, αλλά - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - και την παραμονή.

Ο παίκτης σκόραρε στο 33ο, 49ο και 73ό λεπτό, με τον Ολαϊτάν να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 89`.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46’ Δέντσας), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46’ Μαραγκουδάκης), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (82’ Μπέλιτς), Γιάννου

VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ