2013-04-14 17:46:03
Φωτογραφία για ΙΝΚΑ νομού Ηλείας: «Κούρεμα» δανείου κατά 81% σε δανειολήπτρια
Το Ινστιτούτο καταναλωτών Νομού Ηλείας ενημερώνει ότι επέτυχε κούρεμα» δανείου κατά 81% υπέρ δανειολήπτριας , η οποία κινήθηκε μέσω του ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ και του Νομικού μας Συμβούλου Γεωργίου Τζίμα κατά τράπεζας σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3869/2010 (Νόμος Κατσελη) .

Πρόκειται για μια ακόμη Νίκη των Δανειοληπτών κατά των τραπεζών .

Η Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαλιάδος 27/2013 είναι μια ακόμη θετική απόφαση της δικαιοσύνης υπέρ των δανειοληπτών και προστίθεται στις εκατοντάδες θετικές αποφάσεις της δικαιοσύνης υπέρ των πολιτών και κατά των τραπεζών …..

Η Δανειολήπτρια συνταξιούχος του ΙΚΑ (λόγο Χηρείας ) με δάνεια που έφταναν στο ποσό των 36.850 ευρώ κατέφυγε και συμβουλεύτηκε το ΙΝΚΑ Ηλείας και τον Νομικό μας Σύμβουλο Γεώργιο Τζίμα Κατόπιν όλων των ενεργειών του Νομικού μας συμβούλου που προβλέπει ο Νόμος 3869/2010 ,το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδος εκδίκασε την υπόθεση της Δανειολήπτριας κατά της τράπεζας και πήρε την Απόφαση ( 27/2013) που ζητεί να καταβληθούν από την Δανειολήπτρια προς την τράπεζα 48 Μηνιαίες Δόσεις του ποσού κάθε μήνα προς 150 ευρώ =7.200 ευρώ…!!!!


Αξίζει να επισημάνουμε ότι η πρώτη κατοικία της δανειολήπτριας δεν εκποιείτε προς όφελος της τράπεζας και διασώζεται… Ούτε κανένα άλλο κινητό η ακίνητο οικονομικό στοιχείο της Δανειολήπτριας ..

Το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας συνεχίζει τον αγώνα υπέρ των δανειοληπτών πολιτών και συνιστά στους δανειολήπτες που βρίσκονται σε αδυναμία αποπληρωμής των πιστωτών τους να επικοινωνούν με το ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ στο τηλεφωνικό Κέντρο 11711 . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ