2013-04-14 11:36:07
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΤΟ ΠΑΘΟΣ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Για τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησε στο "woop.gr" ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Αναλυτικά Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έχει φάει με τα… κουτάλια τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και η γνώμη του πριν από αυτά τα ματς μετράει πολύ.

Από τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού ζητήθηκε η άποψή του για το «αιώνιο ντέρμπι» της 29ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας των ερυθρόλευκων τόνισε ότι σε ένα ντέρμπι, αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι το πάθος και όχι οι τακτικές και οι παίκτες.

Όπως τόνισε, όποια ομάδα έχει… δίψα και πάθος για τη νίκη, αυτή θα πάρει το ματς!

Ο Γεωργάτος αναφέρθηκε, επίσης, στον κόσμο του Ολυμπιακού όπου θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο, αφού το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες των ερυθρόλευκων οφείλουν να πάρουν τη νίκη για τους εαυτούς τους, τους φιλάθλους, τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας.


Αναλυτικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος είπε :

Ποια είναι η άποψή σου για το ματς και που πιστεύεις ότι θα κριθεί;

«Το ντέρμπι είναι… ντέρμπι. Το λέει και η λέξη. Μπορεί να μην υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό , αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν αυτό το ματς πρώτα από όλα για τους εαυτούς τους.

Πρέπει, επίσης, να πάρουν τη νίκη με καλή εμφάνιση, για τον κόσμο, τον Πρόεδρο και τη διοίκηση».

Τι παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ματς;

«Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ματς είναι το πάθος και πόσο θες το παιχνίδι. Η δίψα και το πάθος είναι τα… κλειδιά και τα στοιχεία αυτά που θα σε οδηγήσουν στη νίκη και όχι οι τακτικές. Ένα ντέρμπι είναι πάντα απρόβλεπτο!»

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του ματς;

«Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης θα κρίνει το ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει το σύνολο».

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τα εισιτήρια να… εξαφανίζονται από πολύ νωρίς. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

«Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο κόσμος κι ενώ βλέπουμε ότι γενικά τα εισιτήρια πέφτουν, σε αυτό το ματς έχουμε τεράστια κίνηση. Ο κόσμος θέλει να πάει στο γήπεδο, να χαρεί και αυτό μπορούν να του το προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους».

Σου έχει μείνει κάτι από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν μου έχει μείνει κάτι αγωνιστικό, αλλά όλη η ατμόσφαιρα μία εβδομάδα πριν το ματς και μία μετά. Όλοι ασχολούνταν με αυτό το ματς και ήταν παθιασμένοι και μας το περνούσαν και εμάς».

Θες να στείλεις το δικό σου μήνυμα για το ντέρμπι;

«Ελπίζω να γίνει ένα πάρα πολύ καλό ντέρμπι, χωρίς έκτροπα καθώς δεν αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα. Να κυλήσουν όλα ήρεμα, να είναι όλοι στο ύψος των περιστάσεων, από τους παίκτες των δύο ομάδων, μέχρι τους διαιτητές και να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο καλύτερος ή ο Ολυμπιακός;

«Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Ελπίζω, όμως, να κερδίσει ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φως στη λίστα των 6.000 φυγάδων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φως στη λίστα των 6.000 "φυγάδων"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ