2013-04-14 11:24:01
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Νίκη γοήτρου και ουσίας επί του τριφυλλιού.

Κάθε νίκη από εδώ και στο εξής φέρνει την ομάδα μας ολοένα και πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της περιόδου η οποία θα της χαρίσει και το απόλυτο αβαντάζ έδρας στη διάρκεια των πλέι οφ.

Η χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση σκορπώντας ικανοποίηση στους φιλάθλους μας που κατέκλυσαν την εξέδρα του κολυμβητήριου Πειραιά αποθεώνοντας στο τέλος τους πολίστες του Θοδωρή Βλάχου ο οποίος δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας βόλεϊ γυναικών που μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας. Πριν από λίγο πληροφορήθηκα πως και η ομάδα πόλο γυναικών, η νεανική αυτή ομάδα που προπονείται εδώ μαζί μας πέτυχε μία ακόμη νίκη επί της Βουλιαγμένης. Μπράβο στους συναδέλφους προπονητές αλλά και στα κορίτσια που μας έκαναν και εμάς χαρούμενους.

Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικά για τον σύλλογο και νομίζω ότι παίξαμε καλό πόλο και ήμασταν βελτιωμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι.

Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και είναι καλό για εμάς που ήδη έχει ξεκινήσει μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Μόνο μέσα από δυνατές αναμετρήσεις θα βρούμε το ρυθμό που θέλουμε ενόψει πλέι οφ και φάιναλ 4 κυπέλλου Ελλάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ