2013-04-12 23:19:55
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...
Η ΑΕΚ ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Φιλαθλητικού, προκρίθηκε στον τελικό, με τον Αποστόλη Οικονόμου να κάνει λόγο για επαγγελματική νίκη, με τον ίδιο και τις αθλήτριές του να έχουν το μυαλό τους στον Ολυμπιακό.

«Σήμερα ήταν δύσκολο για εμάς γιατί δεν ήταν εύκολο να είναι οι παίκτριες συγκεντρωμένες 100%. Παίξαμε όμως, όπως έπρεπε και κάναμε μια σοβαρή, επαγγελματική νίκη, σεβόμενοι τον αντίπαλο. Το μυαλό μας ήταν στο αυριανό ματς και χαιρόμαστε που αντίπαλός μας θα είναι ο Ολυμπιακός γιατί είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Και συμπλήρωσε: «Μέσα μας θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς και επίσης πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στη σειρά των τελικών. Μην μιλάμε μόνο για ψυχολογία, γιατί αν το βόλεϊ κρινόταν μόνο στην ψυχολογία δεν θα υπήρχαμε οι προπονητές και οι ομάδες θα είχαν ψυχολόγους. Πρέπει λοιπόν να ακολουθήσουμε ένα πλάνο σοβαρά και να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στους τελικούς για να μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα...»

Ο Οικονόμου σχολίασε επίσης την βράβευσή του από τους συντοπίτες του: «Είναι πολύ συγκινητικό να έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν σε όλη σου την πορεία. Τους ευχαριστώ που μου θύμισαν τις ρίζες μου. Ήθελα κι εγώ μια τονωτική ένεση γιατι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα τους ευχηθώ τα καλύτερα και ό,τι βοήθεια θέλουν από μένα θα την έχουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ