2013-04-12 10:45:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ... ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!
Οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστας Μήτρογλου, έχουν εξαιρετική παράδοση στο σκοράρισμα εναντίον του Παναθηναϊκού, με τον Αλγερινό να έχει βάλει δέκα γκολ στους "πράσινους" (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο) και τον Έλληνα φορ να έχει σκοράρει τέσσερις φορές (2 με Ολυμπιακό, αλλά και με Πανιώνιο, Ατρόμητο).

Ο Τζιμπούρ έχει βάλει τέσσερα γκολ στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα δύο στον αγώνα του πρώτου γύρου, ενώ και ο Μήτρογλου έχει πετύχει τα δύο γκολ στο ίδιο ματς, προ τριετίας.

Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει με τον Παναθηναϊκό ο Τζαμέλ Αμπντούν! Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει καταπληκτικά ματς εναντίον των "πράσινων", τόσο ως παίκτης της Καβάλας (με δύο γκολ και μία ασίστ σε δύο ματς) όσο και ως ερυθρόλευκος, με το περσινό γκολ στο ΟΑΚΑ και την ασίστ στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου, κάτι που θέλει να... συνεχίσει.


Αυτός που έχει παθιαστεί για μια μεγάλη εμφάνιση είναι ο Χοσέ Χολέμπας και το δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις. Ο διεθνής μπακ δεν έχει ξεχάσει ότι στο ΟΑΚΑ φέτος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τα ερυθρόλευκα, είχε δεχτεί σκληρή κριτική για τα λάθη του στην αντιμετώπιση του Μαυρία και είναι αποφασισμένος για προσωπική ρεβάνς την Κυριακή με μια σπουδαία εμφάνιση.

Ο Μίτσελ βλέπει τους παίκτες του με πολλή διάθεση και πάθος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για να πάει η διαφορά στους 40 βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλο, με τον Ισπανό τεχνικό να συνεχίζει τις παρατηρήσεις και τις παροτρύνσεις για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ