2013-04-12 10:42:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Φόβος και τρόμoς από νεαρό επιδειξία
Τον φόβο γυναικών που κινούνται τις νυχτερινές ώρες στην περιοχή γύρω από την οδό Σολωμού, προκαλεί νεαρός επιδειξίας, ο οποίος συνηθίζει να κρύβεται σε εισόδους πολυκατοικιών και επιτίθεται κυρίως σε φοιτήτριες που επιστρέφουν στο σπίτι τους από νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", οι καταγγελίες για τη δράση του αυξάνονται τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ενώ οι περιγραφές δείχνουν πως πρόκειται για Έλληνα στην ηλικία των 25 περίπου ετών.

Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε την προηγούμενη Πέμπτη επί της Σολωμού κοντά στην πολυκατοικία μιας 22χρονης , η οποία εργάζεται σε μπαρ στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Γύρω στις 2 επέστρεφε σπίτι της με τα πόδια και όπως υποστηρίζει κατάλαβε ότι ο νεαρός την ακολουθούσε από το ύψος της πλατείας και σε όλη τη διαδρομή. Όταν έφτασαν στη Σολωμού, όχι μόνο της έδειξε τα γεννητικά του όργανα αλλά την πλησίασε από πίσω και την άγγιξε κάνοντάς τη να "παγώσει".

Η νεαρή άρχισε να τρέχει κι έφτασε έγκαιρα στην πολυκατοικία της. Άνοιξε την εξώπορτα πριν ο νεαρός πλησιάσει.

Μπαίνοντας στην είσοδο και πηγαίνοντας να ανοίξει το ασανσέρ είδε τον δράστη ο οποίος είχε σταθεί μπροστά στην εξώπορτα , έχοντας κατεβάσει τη φόρμα του και αυνανιζόταν μπροστά της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ