2013-04-12 03:37:06
Φωτογραφία για Να σταματήσουν οι σκανδαλώδεις διώξεις κατά των Αφγανών απεργών πείνας στην Κόρινθο
Από το Γραφείο Τύπου

Θερμή υποδοχή από τους κρατούμενους που βγήκαν στη κάγκελα με αυτοσχέδιες σημαίες και ένα πανό που έγραφε HELP! Είχαν οι συμπαραστάτες που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από τα στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών Κορίνθου.

Στη χθεσινή συγκέντρωση έξω από τα στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου ανταποκρίθηκαν κόσμος από την Αντιρατσιστική αντιφασιστική πρωτοβουλία Κορίνθου, φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Κορίνθου, από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ναυπλίου και Κορίνθου, από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπαιδευτικοί από την Πάτρα. Όλοι μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα είχαν τα πανό τους για πάνω από δύο ώρες φωνάζοντας συνθήματα: FREEDOM-LIBERTE, ποτέ ξανά φασισμός, Ελευθερία τώρα.

ΟΙ διαδηλωτές απαίτησαν να κλείσουν τα κολαστήρια, να αφεθούν ελεύθεροι οι φυλακισμένοι του Ξένιου Δια, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες , να δοθεί άσυλο στους πρόσφυγες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.


Την ίδια ώρα άρον-άρον και χωρίς μεταφραστές προχωράνε οι διαδικασίες ποινικοποίησης της διαμαρτυρίας των απεργών πείνας του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Κορίνθου. Επιχειρούν να φορτώσουν στους σαράντα επτά Αφγανούς πρόσφυγες ακόμη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέσα στις φυλακές!

Αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα κάνει ο Δένδιας για να υπερφαλαγγίσει την Χρυσή Αυγή στις ρατσιστικές πιέσεις που ασκεί στην κυβέρνηση για πιο σκληρή αντιμετώπιση των μεταναστών. Μετά την μεθόδευση για κλείσιμο των ελάχιστων ρωγμών που άνοιξε ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια …μέσω Συμβουλίου της Επικρατείας τώρα ανακοινώνουν νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σκληρή αντιμετώπιση των αντιδράσεων.

Τις ίδιες μέρες που μπαίνουν νύχτα στην Ιερισσό για αν τρομοκρατήσουν τους κατοίκους στέλνουν τις ειδικές δυνάμεις να χτυπήσουν απεργούς πείνας μέσα στην απομόνωση των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως η προκλητική δίωξη των Αφγανών απεργών πείνας που στοχεύει να ενοχοποιήσει τους διαμαρτυρόμενους και να συγκαλύψει την βαρβαρότητα των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Άμεσα θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις σε όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ