2013-04-11 19:50:01
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΟΥΣ... ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε σε δηλώσεις του πως εάν ο Ολυμπιακός κάνει την ίδια προσπάθεια με χθες, έχει την ίδια συγκέντρωση και βγάλει την ίδια ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι με την Εφές θα κάνει το 2-0.

«Ίδια συγκέντρωση, προσπάθεια και ενέργεια στην άμυνα, αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το “κλειδί” στο δεύτερο παιχνίδι. Ανήκει στο παρελθόν το πρώτο ματς, το δεύτερο είναι τελείως διαφορετικό, σίγουρα θα είναι προετοιμασμένοι καλύτερα και αυτοί. Θα κοιτάξουμε κάθε φάση ξεχωριστά, θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Μακάρι να έχουμε την ίδια υποστήριξη από τον κόσμο αύριο και αν κάτι δεν πάει καλά να μας δώσουν ώθηση».

Όσο για το εάν υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση, ο «Παπ» ήταν ξεκάθαρος. «Όταν υπάρχει μπροστά μας η πρόκληση του Final Four δεν σκεφτόμαστε τίποτα, ούτε σωματική ούτε κόπωση στο μυαλό. Κάποια τρικ τα περιμένουμε, μπορείς να αναπροσαρμόσεις πράγματα σε μια μέρα. Ρίσκαραν με τον Γιώργο (Πρίντεζη) και ο Γιώργος τους τιμώρησε. Η ομάδα έχει ταλέντο και μπορεί το κάθε παιδί να δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι, το θέμα είναι η ενέργεια στην άμυνα. Καλή του φάνηκε η μπάλα, να έχει ενέργεια και υγεία το παιδί και όλα καλά θα πάνε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ