2013-04-11 17:57:05
Φωτογραφία για Ηλεία: Έκλεισε το προφίλ του ιερέα στο facebook λόγω άνωθεν εντολής!
Τα κοινωνικά δίκτυα κι ειδικά τo γνωστό σε όλους facebook έχει μπεί για τα καλά στην ζωή των περισσοτέρων. Κάποιοι κάθονται με τις ώρες μέσα στο facebook συζητώντας, ανεβάζοντας φωτογραφίες, αναρτώντας κείμενα, ανταλλάσοντας απόψεις. Στο προφίλ του π. Χριστόφιλου Γ., όπως έγραψε ο ίδιος με εντολή του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου κλείνει την σελίδα του στο facebook!

Η ανακοίνωσή του:

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ Κ.Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝΤΙΟ"

Οι φίλοι του π. Χριστόφιλου έφτιαξαν ήδη στο Facebook ομάδα με την ονομασία ΟΧΙ στην απόφαση απομάκρυνσης από το Facebook του Πατέρα Χριστόφιλου που αριθμεί αρκετά μέλη μέσα σε λίγη ώρα.

Φαίνεται ότι το facebook και γενικά τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα ισχυρό μέλος για την προώθηση, συσπείρωση αλλά και εναντίωση καταστάσεων και όχι μόνο!

Πηγή: iliaoikonomia
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ