2013-04-11 17:44:12
Φωτογραφία για Πάτρα-Tώρα: Σοβαρά επεισόδια στο ΑΤΕΙ - Τραυματίστηκαν φοιτητές - Ισχυρή αστυνομική δύναμη κατευθύνεται στο σημείο
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του xespao.gr οι συμπλοκές που έλαβαν χώρα πριν λίγο στο ΑΤΕΙ Πατρών είχαν σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν φοιτητές, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο.

Όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φοιτητές που έκαναν κατάληψη στο ίδρυμα αντιδρώντας στο σχέδιο "Αθηνά", ζήτησαν την παραίτηση του Προέδρου, ο οποίος όμως δεν δέχθηκε. Εκείνοι τον προπηλάκισαν και μέλη της ΠΑΣΠ επιχείρησαν να τον φυγαδεύσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγρια συμπλοκή.

17:30 Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα στο ΑΤΕΙ Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του xespao.gr, μέλη της ΠΑΣΠ προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ, Σωκράτη Καπλάνη και το διοικητικό συμβούλιο, τους οποίους είχαν εγκλωβίσει άλλοι φοιτητές.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη κατευθύνεται προς το εκπαιδευτικό ίδρυμα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν γίνει και ζημιές σε τζαμαρίες.

Περισσότερα σε λίγο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ