2013-04-11 17:34:43
Φωτογραφία για ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ : ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ... ΠΕΝΤΑΠΟΝΤΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Στην εξαιρετική μέρα του Γιώργου Πρίντεζη και την αστοχία της δικής του ομάδας απέδωσε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς αισιοδοξεί πως η Αναντολού Εφές μπορεί να επιστρέψει από το σε βάρος της 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. Εντοπίζει στην αστοχία της ομάδας του και την ευστοχία του Πρίντεζη τις βασικές αιτίες της χθεσινής ήττας και θέτει σαν στόχο να εκθρονίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Δεν είχαμε καλή βραδιά επιθετικά, ενώ στην άμυνα κάναμε ό,τι έπρεπε. Κατά 90% κάναμε καλά τα πράγματα που έπρεπε, αλλά δεν μας μπήκαν τα σουτ. Δεν είναι εύκολο να κρατάς τον Ολυμπιακό στους 67 πόντους, ειδικά στην έδρα του. Εμείς τα καταφέραμε, αλλά δεν πήγαμε καλά στην επίθεση και χάσαμε», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Ο Πρίντεζης πήγε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Ξέρουμε πως είναι σπουδαίος παίκτης και είχε πετύχει το καλάθι της νίκης στον περσινό τελικό, αλλά σκόραρε χθες από κάθε σημείο. Θα έβαζε και… πεντάποντα, αν υπήρχαν. Οι συμπαίκτες του, του έδιναν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούσαν. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη, που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της Ευρωλίγκας εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.


Όσο για τη συνέχεια της σειράς, ο Σέρβος φόργουορντ επισήμανε: «Το δεύτερο ματς είναι το πιο σημαντικό σε μια σειρά. Αν ο Ολυμπιακός φτάσει στο 2-0 θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά αν ισοφαρίσουμε θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Πάμε λοιπόν να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη που ψάχνουμε. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση στο ματς και να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση, γιατί όλη η καλή δουλειά που κάναμε στην άμυνα, χάλασε από την αστοχία μας στο πρώτο ματς».

Όνειρο του Σαβάνοβιτς είναι όχι απλώς το Final 4, αλλά και ο τίτλος. «Θέλουμε πολύ να πάμε στο Final 4, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους μας και θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας και το σύλλογο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και για να τα καταφέρουμε πρέπει να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ