2013-04-11 13:22:07
Φωτογραφία για Έλεγχοι στο δημόσιο στην Hλεία: Mη με ξυπνάς απ' τις έξι
Αυτό τον τίτλο επιλέξαμε εμείς για τον χθεσινό «συναγερμό» που σήμανε αχάραγο, για τους υπαλλήλους που υπηρετούν σε όλες τις δημόσιες και αυτοδιοικητικές μονάδες του νομού μας.

Τα τηλέφωνα είχαν πιάσει φωτιά από βραδύς και ο ένας ενημέρωνε τον άλλο ότι θα πρέπει να βρίσκονται στα πόστα τους πριν τις επτά το πρωί !

Ακόμα και αυτοί που μετακινούνται με τις συγκοινωνίες από άλλες πόλεις του νομού, φρόντισαν να προλάβουν …νυχτερινά δρομολόγια ! Αιτία; Οι φήμες περί του ερχομού ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, οι οποίοι μάλιστα διανυκτέρευσαν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της πόλης του Πύργου.

Οι ίδιοι οι υπάλληλοι, που σημειωτέον δεν είναι «κοπανατζήδες», βρήκαν άλλους τίτλους για να διασκεδάσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε στους χώρους δουλειάς: «Περιμένοντας τον Γκοντό», ο «Επιθεωρητής» και άλλα τινά.

Άκυρος ο συναγερμός

Προϊούσης της ημέρας και αφού μέσω τηλεφώνων και μηνυμάτων διενεργήσαν τον απαιτούμενο έλεγχο χθες οι δημόσιοι υπάλληλοι , (από το Νοσοκομείο του Πύργου, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη και εκείθεν στο ΤΑΣ και την Πρωτοβάθμια ), διαπίστωσαν ότι ουδείς ελεγκτής τους καταδέχθηκε! Άκυρος επομένως ο συναγερμός.


Και πέραν των απείρων ανεκδότων που ακούστηκαν, περί του πανικού που έσπειραν οι φήμες, λόγω και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, στράφηκαν, που αλλού; Κατά των δημοσιογράφων που τις διασπείρουν! «Δεν μπορεί εσείς κάτι θα ξέρετε». Γιατί αν υπάρξει τέτοιος έλεγχος ποιος άλλος θα ενημερωθεί πρώτος;

Αν κάποιοι νομίζουν ότι με τον εκφοβισμό, τις διαθεσιμότητες και την αυστηρή τήρηση του ωραρίου επιτυγχάνεται, η εύρυθμη λειτουργία του δημοσίου, μάλλον προέρχεται από άλλον πλανήτη Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ασκήσεις ετοιμότητας ή απάτη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ασκήσεις ετοιμότητας ή απάτη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ