2013-04-11 11:44:45
Φωτογραφία για ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΤΕΛ...
Την ενόχληση για την αντίδραση του κόσμου, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν του γκραν πρι της Μαλαισίας εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τονίζοντας πως δουλειά του είναι να παίρνει νίκες.

Εμφανώς ενοχλημένος και απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ για τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετώπισε το ένα-δύο που έκανε η Red Bull στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Ο Γερμανός πιλότος των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως όλοι αντί να θυμόνται το πολύ καλό αποτέλεσμα της ομάδας του, έχουν "κολλήσει" στον τρόπο με τον οποίο τελείωσε ο αγώνας – εκεί όπου αγνοώντας τις εντολές της ομάδας του προσπέρασε τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ακόμη, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως δεν απολογήθηκε για τη νίκη που πήρε, γιατί όπως τόνισε αυτή είναι η δουλειά του.

«Ζήτησα συγγνώμη που έβαλα εμένα πάνω από την ομάδα. Δεν έχω πολλά να πω για αυτό. Δεν απολογήθηκα για τη νίκη μου. Νομίζω ότι για αυτό με έχει προσλάβει η ομάδα, για αυτό είμαι εδώ. Μου αρέσουν οι αγώνες και αυτό κάνω», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια ενοχλημένος πρόσθεσε.

«Δυστυχώς ο κόσμος δεν στάθηκε στην καλή μας εμφάνιση. Κάναμε καταπληκτική δουλειά και πήραμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Στη Μαλαισία νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ καλά με τα ελαστικά και με οτιδήποτε άλλο. Όμως, αυτά ξεχάστηκαν και το μυαλό όλων έχει κολλήσει στον τρόπο που τελείωσε ο αγώνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ