2013-04-10 21:05:21
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμπτούν
Ο παίκτης της Κέρκυρας Νίκος Τσουμάνης και ο παίκτης του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπτούν διεκδικούν την μπάλα κατά την διάρκεια του αγώνα Κέρκυρα - Ολυμπιακός, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τώρα ο Ολυμπιακός αναζητάει τον αντικαταστάτη του τελευταίου.

O Oλυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση εξτρέμ στη θέση του Τζαμέλ Αμπτούν! Σύμφωνα με τον Τύπο στην Αλγερία ο 27χρονος Ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός θα πάρει μεταγραφή στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. 

Την Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης θα βρίσκονται εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων για να τσεκάρουν ποδοφαιριστές στο ντέρμπι γοήτρου Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ενας από αυτούς θα είναι ο διεθνής αλγερινός εξτρέμ των πρωταθλητών.

Οι Αλγερινοί αναφέρονται στη μάχη που δίνουν οι Μαρσέιγ και Μπεσίκτας ώστε να αποκτήσουν τον φορμαρισμένο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Toν τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα σε Γαλλία, Τουρκία που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Αμπτούν.

Η περίπτωση μεταγραφής του Αλγερινού θα εξαρτηθεί από το ύψος του ποσού της πρότασης που θα πρέπει πρώτα να κατατεθεί στον Ολυμπιακό.
ΤΑ ΝΕΑ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ