2013-04-10 16:06:04
Φωτογραφία για Θρίλερ με την πώληση του μυθικού νησιού τoυ Ωνάση
Οργιάζουν οι φήμες που φέρουν την κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, να έχει πουλήσει το μυθικό νησί της οικογένειάς της σε Ρώσο μεγιστάνα. Ο λόγος για τον θρυλικό Σκορπιό που διοικητικά ανήκει στο Μεγανήσι και βρίσκεται νότια της Λευκάδας.

Το θρίλερ καλά κρατεί καθώς επισήμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, ούτε ο Δήμαρχος Μεγανησίου ξέρει κάτι σχετικά.

Ωστόσο όπως έγραψε η εφημερίδα το Βήμα, η Αθηνά Ωνάση πούλησε τον Σκορπιό σε Ρώσο μεγιστάνα και μάλιστα τη διαδικασία της πώλησης έχουν αναλάβει δικηγορικά γραφεία σε Γενεύη και Αθήνα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός Ανήκει στο σύμπλεγμα των Τηλεβοΐδων νήσων και στο σύμπλεγμα των Πριγκηπονήσων. Βόρεια του Σκορπιού βρίσκεται η νησίδα Σκορπίδι και ανήκει διοικητικά στο δήμο Μεγανησίου, το νησί που είναι κοντά στη Λευκάδα.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

To 1963 ο Σκορπιός πωλήθηκε στο θρυλικό εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Ωνάσης ερωτεύτηκε το νησί και δημιούργησε εκεί τον δικό του επίγειο παράδεισο. Εκεί πέρασε τα καλοκαίρια του με την μεγάλη του αγάπη, την παγκοσμίου φήμης ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας.

Εκεί παντρεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 1968 τη Τζάκι Κένεντι.

Εκεί βρίσκονται σήμερα οι τάφοι του Αριστοτέλη Ωνάση, του πολυαγαπημένου του γιου Αλέξανδρου και της κόρης του Χριστίνας.

Το ερώτημα, τι θα απογίνουν οι τάφοι των Ωνάσηδων εάν το νησί πουλουθεί δεν έχει απαντηθεί ακόμη.

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, δείχνει να μη θέλει να έχει καμία σχέση με τη χώρα του θρυλικού παππού της. Εχει "χτίσει" τη δική της ζωή δίπλα στον άντρα της ζωής της Αλβάρο Ντε Μιράντα.

Αν τελικά οι φήμες για την πώληση του Σκορπιού επιβεβαιωθούν, αυτο θα σημάνει το τέλος μιας ολόκληρης εποχής που σημάδεψε την Ελλάδα.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ