2013-04-10 16:00:11
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΤΟΡΙΤΣΕΛΙ!
Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0, σκορ με το οποίο έχασε στη Γερμανία.

Ερωτηθείς από την ιστοσελίδα "tuttojuve.com", ο Μορένο Τοριτσέλι, ένας από τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας όταν εκείνη συμμετείχε σε τρεις σερί τελικούς της διοργάνωσης, θυμήθηκε μερικά δύσκολα παιχνίδια της «Μεγάλης Κυρίας» .

«Μου θυμίζει τι έγινε όταν σκόραρε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο λεπτό κι εμείς κερδίσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν η σεζόν 1997-98 και φτάσαμε έως τον τελικό, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ», ανέφερε ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους.

Να θυμίσουμε ότι τότε η Γιουβέντους ήθελε νίκη κόντρα στην αγγλική ομάδα στη φάση των ομίλων για να προκριθεί ως μια από τις καλύτερες δεύτερες. Κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ στο 84', ενώ λίγο αργότερα στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός ισοφάριζε σε 2-2 στο 88' τη Ρόζενμποργκ, χαρίζοντας την... πρόκριση στη Γιουβέντους. Μέχρι να σημειωθεί το γκολ του Θρύλου, η Ρόζενμποργκ ήταν αυτή που περνούσε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ