2013-04-10 15:18:08
Φωτογραφία για Στην Πάτρα το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών X. Σταϊκούρας
Με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, που φέτος θα έχει το χαρακτήρα ανοικτής εκδήλωσης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο. Στο πρώτο μερος, η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα υπάρξουν χαιρετισμοί των Μανώλη Αγγελάκα, γεν. γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Απόστολου Κατσιφάρα, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, όπως, επίσης, των προέδρων Συνδέσμων Βιομηχανιών.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του προέδρου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και η πρώτη ενότητα θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικής διάκρισης στον Σοφοκλή Κολαΐτη, επίτιμο γεν. διευθυντή του ΣΕΒ.Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει έπειτα από ένα διάλειμμα. Αποτελεί κλειστή διαδικασία, καθώς πρόκειται για τη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η έκθεση πεπραγμένων της Διοικήσεως, ο οικονομικός απολογισμός έτους 2012, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων του έτους 2013.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ