2013-04-10 15:00:10
Φωτογραφία για MVP ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ο ΤΑΤΟΣ!
Στον Ανδρέα Τάτο του Άρη και στον Ροτζέριο Μάρτινς του Λεβαδειακού κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Ο Ανδρέας Τάτος, που αγωνίζεται στον Άρη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και ο Ροτζέριο Μάρτινς του Λεβαδειακού ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 28η αγωνιστική, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ ο δεύτερος εκείνο του καλύτερου γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος των «κιτρίνων» χάρη στην απόδοσή του στο ματς με τον Ατρόμητο τερμάτισε πρώτος και καλύτερος στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκεντρώνοντας 69,26%. Πίσω του έμεινε ο Νίκος Γιαννακόπουλος του Πανιωνίου με 25,75%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού με 4,99%.

Όσον αφορά στο βραβείο του καλύτερου γκολ εκείνο του Ροτζέριο Μάρτινς κόντρα στην Κέρκυρα αναδείχτηκε το κορυφαίο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με 53,64%. Στην δεύτερη θέση έμεινε το το τέρμα του Κώστα Φλίσκα της Ξάνθης με 25,19%, ενώ την τριάδα έκλεισε εκείνο του Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού με 21,17%.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα δίμετρα πόδια της Taylor Momsen
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα δίμετρα πόδια της Taylor Momsen
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ