2013-04-10 13:01:04
Φωτογραφία για Ατυχία να απευθυνθώ στον ΕΟΠΥΥ για ένα ραντεβού
Σήμερα είχα την ατυχία να απευθυνθώ στον ΕΟΠΥΥ για ένα ραντεβού. Έχω εργαστεί γύρω στα 8 χρόνια και έχω 2500 ένσημα δυστυχώς αυτό το διάστημα είμαι άνεργος 28 ετών επίσης να τονίσω ότι έχω πληρώσει στο... ΙΚΑ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη εγώ και οι πρώην εργοδότες μου σε εισφορές γύρω στα 45.000€ αυτό σαν μια μικρή παρένθεση.

Στο θέμα μας για να κλείσεις ραντεβού πρέπει να πληρώσεις 1,23€ στα γνωστά τηλέφωνα ιδιωτών (δεν τα αναφέρω για λόγους διαφήμισης) έτσι γιατί κάτι χρωστάς στον ΕΟΠΥΥ και πρέπει να πληρώσεις, όντας άνεργος δεν μου περισσεύουν.

Λέω γιατί να πληρώσω δεν φτάνουν τα χρήματα που έχω καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια σε εισφορές. Παίρνω τηλέφωνο στον ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας στο 210.8980... και 210.8980... μετά από 25 συνεχείς προσπάθειες και αφού πλέον βαρέθηκα, λέω δεν πάω από εκεί να κλείσω το ραντεβού στην ουρά. Πάω από εκεί και η υπάλληλος τι μου λέει ότι ραντεβού κλείνετε μόνο τηλεφωνικά ότι δεν έχουμε προσωπικό και δεν μπορώ να κάνω κάτι της λέω ότι έχω πάρει 25 τηλέφωνα και δεν μπορώ να εξυπηρετηθώ, μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι ξανακαλέστε και μην με απασχολείτε μιλάω στο τηλέφωνο, δεν μπορώ να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Κρίμα τα χρήματα που έχω δώσει πραγματικά, τώρα αν πιάσω δουλεια θα έχω άδικο να αρνούμαι να πληρώνω τον ΕΟΠΥΥ και με τα χρήματα αυτά κάνω ιδιωτική ασφάλιση.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ