2013-04-10 02:03:02
Φωτογραφία για Τι λέει για την αμοιβή του από τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»;
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Με τα παντελόνια κάτω» και μίλησε γι’ αυτήν στο... περιοδικό Τηλέραμα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της χώρας.

Πώς σχολίασε λοιπόν τον τίτλο της σειράς; «Αν είναι άβολο να έχεις τα παντελόνια κάτω; Εξαρτάται από τις συνθήκες. Είναι μια κίνηση που αν την κάνεις οικιοθελώς είναι ευχάριστη ιστορία. Εάν όμως την κάνεις επειδή στο επιβάλλουν οι άλλοι, τότε ναι είναι άβολο. Το λιγότερο… Καταλαβαίνετε!» ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς νιώθει που παίζει σε μια από τις λίγες ελληνικές σειρές σήμερα: «Προνομιούχος και τυχερός. Πρόκειται για μια δουλειά τρυφερή που με το χιούμορ της ξορκίζει την γκρίνια και την κακή ψυχολογία όλων μας. Αυτοί οι άνθρωποι, που αναγκάζονται να αλλάξουν εκ βάθρων τη ζωή τους, που δεν έχουν καθόλου χρήματα, παλεύουν για το καλύτερο με όποιον τρόπο μπορούν».

Όσον αφορά την αμοιβή του για την σειρά αυτή εξομολογήθηκε: «Πλάκα μου κάνετε; Έτσι και αλλιώς, ήταν κάτι σαν άγραφος νόμος οι ηθοποιοί να πληρώνονται 4 μήνες μετά την προβολή του επεισοδίου. Ε, τώρα με την κρίση οι μήνες αυτοί έχουν αυξηθεί».


Τέλος, σχετικά με την κατάσταση της χώρας μας σχολίασε: «Τρέμουμε για την απώλεια των κεκτημένων μας, γιατί ακόμα νομίζουμε πως “οι άλλοι” πρέπει να διορθωθούν, όχι εμείς. Να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά όχι εμείς οι ίδιοι. Έτσι παραμένουμε παθητικοί. Αρνούμαστε να κατανοήσουμε το πρόβλημα και εξακολουθούμε να προβαίνουμε σε παρορμητικές κινήσεις και να αντιδρούμε σπασμωδικά. Απλώς πότε πότε φωνάζουμε».
yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ως εδώ και μη παρέκει»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ως εδώ και μη παρέκει»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ