2013-04-10 01:26:03
Φωτογραφία για Πανικός στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ερέτριας
Μπορεί στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου οι συνεδριάσεις του Δ.Σ να γίνονται συνήθως στους ρυθμούς του σκληρού “ρόκ”, ωστόσο οι καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν στο βραδινό συμβούλιο της Ερέτριας δεν τιμούν κανέναν, ούτε τους πρωταγωνιστές αλλά ούτε και τους θεσμούς. Επικράτησε, η φαυλότητα, οι βωμολοχίες, οι ύβρεις και τα αδιέξοδα.

Πρώτοι και σε αποκλειστικότητα στο Evia-press.gr σας παρουσιάσαμε την παραίτηση Βαλκάνου με την οποία καρφώνει τον Δήμαρχο για τις υπογεγραμμένες παραιτήσεις των αντιδημάρχων και ζητά συγνώμη απο τον κόσμο που τον ψήφισε και στήριξε Βελέντζα.

Στη συνέχεια ο Κος Βαλκάνος πήρε τον λόγο και μετέφερε τις απόψεις που ο δήμαρχο εξέφρασε σε κατ’ιδίαν συζητήσεις και στα εσωτερικά όργανα του συνδυασμού τους. Συγκεκριμμένα τον κατηγόρησε για διγλωσσία όσον αφορά το θέμα της λαϊκής, της παραλίας της Ερέτριας και άλλα θέματα, ενώ ο Κος Βαλκάνος υπερμύνθηκε και της απόφασης του να ψηφίσει “κατα συνείδηση” στο θέμα του Κου Γιακουβάκη κατα το προηγούμενο Δημ. Συμβούλιο.


Στο χώρο του Δημ. Συμβουλίου και έξω απο αυτόν παρευρέθηκαν επίσης και αρκετοί φίλοι και συγγενείς του Κου Βαλκάνου, οι οποίοι χειροκρότησαν την επιστολή του και αποδοκίμασαν τον Κο Δήμαρχο για τον τρόπο που χειρίστηκε τους ανθρώπους που έστειλαν με την ψήφο τους να υπηρετήσουν τον Δήμο.

Απο την πλευρά του ο Κος Δήμαρχος ανέφερε οτι ο Κος Βαλκάνος “παραιτήθηκε” καθώς χρησιμοποιήθηκε η προ-υπογεγραμμένη παραίτηση του και θα έπρεπε κανείς να “τιμάει” την υπογραφή του, άλλωστε όπως φαίνεται να δηλώνει και στο βίντεο ο Κος Δήμαρχος, “την υπογραφή του και το... του πρέπει να ξέρει κανείς πολύ καλά που τα βάζει!”

Ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς και η αντιπολίτευση δια στόματος Βράκα και Λάμπρου ανέφεραν πως είναι παράνομο να υπάρχουν τέτοιες παραιτήσεις αλλά και να πάυεται κάποιος απο αντιδήμαρχος χωρίς σοβαρό λόγο πριν τελειώσει η διετή θητεία του.

Η πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου μη μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση διέκοψε και στην συνέχεια ακύρωσε την διεξαγωγή του συμβουλίου, ενώ πριν προλάβει να το κάνει οι σύμβουλοι και οι πολίτες άκουσαν τον Κο Γιακουβάκη να “ξεσπαθώνει” υπέρ του Κου Βαλκάνου που τον στήριξε.

Την θέση του Κου Βαλκάνου ως αντιδήμαρχος αναλαμβάνει στο εξής ο Κος Χρήστος Διονυσόπουλος, πρώην αστυνομικός ο οποίος έχει τιμηθεί απο την υπηρεσία του και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμιότητα του και την προσφορά του. Πρόκειται για έναν καθόλα τίμιο και συνεπή “εργάτη” της διοίκησης ο οποίος έχει επιτυχημένα υπηρετήσει σε δύσκολες θέσεις, τον οποίο όμως ο Κος Δήμαρχος ατυχώς σε αυτή την συγκυρία επέλεξε να τιμήσει εκθέτωντας τον στα βέλη των δυσαρεστημένων πολιτών και των κυρίων Βαλκάνου και Γιακουβάκη. Αξίζει να σημειωθεί οτι παρόλο που η θέση του αντιδημάρχου την οποία κατείχε ο Κος Βαλκάνος είναι έμμισθη, ο Κος Διονυσόπουλος ως συνταξιούχος αστυνομικός δεν δικαιούται αποζημίωση για τις υπηρεσίες του.
evia-press.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και επίσημα Δέλλας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και επίσημα Δέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ